1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kupowanie na Live

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez SweetSmoq :>, Listopad 22, 2009.

  1. SweetSmoq :>

    SweetSmoq :> Banned

    Dołączył:
    Listopad 10, 2009
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Leszno/Słubice
    Witam mam pytanie dotyczące kupna gier za $$
    Ostanio zrobiłem sobie konto na Live i widzę ze są gierki GTA 4 za 30$ kupował już ktoś i na jakiej to jest zasadzie ze podam numer konta i oni sami pobiorą sobie kasę
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. lelek16

    lelek16 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Swarzędz
    Musisz mieć kartę kredytową.
     
  4. hordkall

    hordkall Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Możesz kupić poprzez kartę kredytową tj. np. na Steam lub za MS Points.Niestety nie kupisz żadnych z tych gier, ponieważ jest założona blokada regionalna.Możesz ją obejść za pomocą VPN.
     
  5. SweetSmoq :>

    SweetSmoq :> Banned

    Dołączył:
    Listopad 10, 2009
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Leszno/Słubice
    Mam pytanie jeszcze 1 mam Laptopa dell inspiron dało by rade zeby był obraz z xbox 360 zęby grac pozdrawiam
     
  6. hordkall

    hordkall Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Jeśli Twój laptop ma wyjście VGA lub HDMI to tak.
     
  7. SweetSmoq :>

    SweetSmoq :> Banned

    Dołączył:
    Listopad 10, 2009
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Leszno/Słubice
  8. SweetSmoq :>

    SweetSmoq :> Banned

    Dołączył:
    Listopad 10, 2009
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Leszno/Słubice
    bo widze ze masz pojecie i byś mi pomógł co i jak
     
  9. misiekmr

    misiekmr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2009
    Posty:
    188
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jego GG to 9120378 .
     
  10. SweetSmoq :>

    SweetSmoq :> Banned

    Dołączył:
    Listopad 10, 2009
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Leszno/Słubice
    Powie mi ktoś czy by dało X podłąnczyc do Lapka Dell Inspiron 1525 jako odbiornik TV
     
  11. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  12. misiekmr

    misiekmr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2009
    Posty:
    188
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Dell Inspiron 1525 ma :wyjście HDMI, FireWire IEEE 1394a, wyjście D-Sub, wyjście S-Video, wejście mikrofonowe, wyjście słuchawkowe, wyjście liniowe .
    Nie ma WEJścia więc nie podepniesz X'a .

    P.S
    #krisr77, równo ale byłeś szybszy o pare sec :p .
     
  13. SweetSmoq :>

    SweetSmoq :> Banned

    Dołączył:
    Listopad 10, 2009
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Leszno/Słubice
    ehh to lipa to tylko wychodzi kupić jakis Monitor
     
Wczytywanie...

Poleć forum