1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Kupuje xboxa, pare info!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez FriendlyBacteria, Lipiec 26, 2011.

  1. FriendlyBacteria

    FriendlyBacteria Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema ;D Kupuje xboxa 360 ;P Chce wersje slim 250gb, powiedzcie mi jaka jest zamontowana tam płyta główna, czy nie jest to awaryjne :p Najlepiej jakby ktoś kto sie zna dał mi gg to bym sobie z nim pogadał ;P
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. GreenPeace

    GreenPeace Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2011
    Posty:
    127
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Jaworzno
    Valhalla, bezawaryjna :)
     
  4. JTAG

    JTAG Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2011
    Posty:
    180
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tuż za rogiem :)
    Powiadasz bezawaryjna?
    Ja bym powiedział że mniej awaryjna od poprzedniczek. Jednak Slimy trafiają do serwisu...
     
  5. GreenPeace

    GreenPeace Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2011
    Posty:
    127
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Jaworzno
    To chyba, jacys pechowcy, szansa ze ci sie zepsuje to 1% .. na 1000 konsol, moze byc jedna wadliwa, ale to i tak niemozliwe :) Jesli o nia sie nie dba (lezy pewnie w zakurzonym pomieszczenie ) itp to i slim moze pasc :)
     
  6. janusz19967

    janusz19967 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ostatnio było. koles miał slima na szafce.wszystko ladnie mial miejsce.i co??E79!!czy cos w tym rodzaju.w kazdym razie byl to błąd z rodzaku E(nie 74,73)chyba E79.no i wymiana kabla AV nie pomogla.dobrze ze koes mial go na gw bo nikt nie wiedzial co spowodowało ten błąd
     
Wczytywanie...

Poleć forum