1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

KVM switch problem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Ba._Ba., Wrzesień 14, 2011.

  1. Ba._Ba.

    Ba._Ba. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam problem ze switchem kvm który najzwyczajniej nie raczy wyświetlić obrazu z xboxa w momencie gdy pc jest włączony. Czy coś zrobiłem źle?
     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Grudzień 24, 2014
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    A czego oczekujesz po kvm za 13zl ?
     
  4. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    pewnie jedno urządzenie musi być wtedy wyłaczone
     
  5. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Nie musi ale normalny kvm kosztuje okolo 100zl, przy tej chińszczyźnie to ma prawo nie dzialac prawidlowo
     
  6. Ba._Ba.

    Ba._Ba. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale działa jeśli na drugim złączu jest PC a nie xbox...
     
  7. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    No dobrze ale kvm za 100zl ma lepsze uklady w srodku niz ten za 13zl i o to sie rozchodzi
     
  8. Ba._Ba.

    Ba._Ba. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Konkrety proszę, podstawową wiedzę elektroczno/informatyczną posiadam...
    Odnośnie układów to rozumiem odnośnie jakości ale kur... działać ma... Lepiej lub gorzej.

    Może tropem jest pin 9? Kabel z Xboxa daje 5v na tym pinie?

    Brudsien za takie wypowiedzi jak wyżej to ja ci bardzo dziękuję, ale szkoda było twojej klawiatury... Nie rozmawiamy nad wyższością mercedesa nad maluchem, ale przecież oba pojazdy jeżdżą... Maluch czasem wymaga drobnych czynności do uruchomienia go, i ja o takie podpowiedzi pytam. Odpowiedź "kup mercedesa" jest najzwyklej idiotyczna (i nie chcę cię tu urazić).
     
  9. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Co ma dzialac chinszczyzna ktora kosztuje u chinczyka 2zl, kup dobrego kvm'a, a nie wymagaj aby takie "cos" dzialalo dobrze, jak bys mial jakas wiedze elektroniczna to bys takich glupot nie gadal i wiedzial ze ma to prawo nie dzialac, sam jestem z wykształcenia informatykiem wiec sorry ale wiem co pisze, nie pasuje ci odpowiedz to czego oczekiwales ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum