1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

l/0 zone capacity failed

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Neo2007, Luty 5, 2013.

  1. Neo2007

    Neo2007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich,

    Mam wyżej wymieniony problem, kiedyś go rozwiązałem ale poszedł format i wszystko straciłem.

    Bardzo proszę o pomoc, po 1 mam extreme burn eprom wgarny.
    po 2 nie pamiętam jak dokładnie ustawić ale wiem że była to kombinacja advanced eprom settings.

    Mam ustawione teraz tak: opc off, burn proof off reszta z poradnika i advanced:
    FHT on
    OHT off
    OS off
    SB on
    Proszę o podpowiedź co jest źle. Dołączam log imgburna Wklejka #948171
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Neo2007

    Neo2007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  4. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Czy ty nagrywasz na prędkości 8x ?
     
  5. Neo2007

    Neo2007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    iXtreme Burner Max full
     
  6. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    jak tak udzielasz odpowiedzi to nie dziwie się że nikt ci nie odpisuje....
     
  7. Neo2007

    Neo2007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wgrałem flash na ihasa 124 i przerobiłem go na 542 a nagrywałem na ihasie 124. Na flashu iXtreme Burner Max z prędkością max.
    a ustawienia eproom tak:
    FHT on
    OHT off
    OS off
    SB on
     
  8. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    nagrywaj na 4x maksymalnie!
     
  9. Neo2007

    Neo2007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A mam pytanie a jakie ma to znaczenie jeśli nie nagrywa mi na tych ustawieniach co wcześniej ? A nie nagrywa mi nawet lt 2.0 w czym problem już nie mówiąc o lt 3.0 xgd3. Tak więc powinno nagrać lt 2.0 a lt 3.0 już nie, więc czy to wina ustawień na których wcześniej nagrywałem i to z tą samą prędkością ??

    Proszę o sprawdzenie loga.
     
Wczytywanie...

Poleć forum