1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

L.A Noire DISC 2

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez endless200, Maj 16, 2011.

  1. endless200

    endless200 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2010
    Posty:
    175
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Koszalin
    Witam, wypaliłem 2 płytę z wgranym patchem i gdy chcę przy pierwszej misji wyjść z biura od razu mi się gra zawiesza. Sprawdzałem kilkakrotnie i za każdym razem zawiesza się w tym samym punkcie. Nie jest to winna nagrywarki bo inne gry działają aż miło. Gra nagrana na Verbatimie. Dodam też że na pierwszej płycie też miałem zwiechy konsoli...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    ...a sprawdzałeś nagrane płytki abgx-em?
     
  4. endless200

    endless200 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2010
    Posty:
    175
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Koszalin
    nie, jak to zrobic?
     
  5. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
  6. endless200

    endless200 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2010
    Posty:
    175
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Koszalin
    przed chwilą dałem na strawdzanie właśnie. Abgx nie pokazał błędów. Gdy wgrywałem patcha to go wypakowałem może dlatego tak działa, a w zasadzie nie działa?
     
  7. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    ...a jakiego patcha wgrywałeś? Zmieniałeś na inny wave czy co, bo ap 2.5 ta gra przecież nie ma.
     
  8. endless200

    endless200 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2010
    Posty:
    175
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Koszalin
    wiem ,wiem. Wgrałem patcha ktory był w temacie dotyczącego pierwszej płyty. Zmieniłem tez w Autofix Threshold na level 3.
     
  9. Rob1N_PL

    Rob1N_PL Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 19, 2011
    Posty:
    1854
    Polubienia:
    224
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Może chodzi mu o patcha którego wymaga disc 2 bo było coś w nim z video skopane. Tylko że wgrywa się go chyba ABGX'em. Skoro nie sprawdzałeś obrazu ABGX'em to czym wgrałeś patcha?
     
  10. endless200

    endless200 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2010
    Posty:
    175
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Koszalin
  11. rafu997

    rafu997 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 16, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, jeśli wgrałem tego video patcha do płytki nr 2 a później łatkę cofającą zabezpieczenia to będzie wszystko ładnie śmigało?
     
  12. SymbianX

    SymbianX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 13, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tu i tam
    A sciagal ktos moze wstawke kr00klyn ? Tam tez trzeba patchowac dvd 2 i 3 ? Dla posiadaczy LT+ tez trzeba wykonac patcha ?
     
  13. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    mam pytanko co jest z tym dvd2 bo nie chce płyty zmarnować
    mam lt+ jak coś;))
    czyli pwinno wszstko działać;)
     
  14. ZDZISIU222

    ZDZISIU222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    dawidek295
    Niestety musisz patchować nawet jak masz LT+ bo DVD2 i 3 mają video wave skopane. Ale znalazłem wstawkę która ma już dograne te wszystkie patche i tak naprawdę jest gotowa do wypalenia. Jakby co to daj znać wyślę Ci linki na PW
     
  15. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Nic nie trzeba...
     
  16. badboy8

    badboy8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    641
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Trzeba .. nie gadajcie takich bzdur bo potem czytamy setki postów o to samo.
    Inna sprawa jest jak ściągasz Release FIX który MA JUŻ TO WGRANY panie mądralo ..
     
Wczytywanie...

Poleć forum