1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

L.A Noire Problem z DLC

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez krystom22, Lipiec 24, 2011.

  1. krystom22

    krystom22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    -----------
    Hej wszystkim

    Mam problem i proszę o pomoc. Ściągłem każdy z 4 dodatków do L.A Noire ale na innym koncie za punkty MS no i przełączyłem na swój profil. Dodatków wcale nie widać w teczkach spraw nie wiem co jest grane, czytałem też w necie że trzeba być zalogowanym do SocialClub, żeby one działały - zrobiłem to ale też to nie działa. Miał ktoś z tym problem? Wie jak to naprawić? Albo zrobić tak żeby działało ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    musisz byc zalogowany na profil co kupiles i na swoj sposob na dwa pady najlepszy. musisz miec dwa profile zalogowane swoj i z dcl z allegro
     
  4. DJDIDO88

    DJDIDO88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2010
    Posty:
    1135
    Polubienia:
    77
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Jarosław
    bzdury piszesz! Napisał przecież że zakupił na Marketplace a nie pobrał z internetu, jak by było pobrane to i tak już nie odpali bo najnowszy dash to blokuje.
    Dziwne że ci nie wykrywa możliwe że to wian braku Online Passa do gry, którego zapewne nie posiadasz.
     
  5. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    w teczkach ich nie bedzie widac, poprostu trzeba przechodzic gre drugi raz wtedy beda te misje
     
  6. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Bzdury, widac je w teczkach i mozna sobie je wybrac i przejsc
     
  7. krystom22

    krystom22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    -----------

    Kolega miał rację serdeczne dzięki wszystko wykryło po zalogowaniu się na dwa profile
     
Wczytywanie...

Poleć forum