1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

L.A Noire - problemy

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez ratajczak1503, Maj 17, 2011.

  1. ratajczak1503

    ratajczak1503 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2011
    Posty:
    200
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Jakuszowice
    Czy trzeba pobrać jakąś aktualizacje? Nagrałem grę, włożyłem do napędu i miałem problem, bo gra mówiła, żebym przetarł płytę. Nie wiem czy zaliczyłem fail'a podczas nagrywania, czy może coś trzeba wgrać.
    PS. mogę prosić o link z ssv2?(ściągnąłem jakiś, ale chyba zły. Na stronie abgx jeszcze nie ma, wiec proszę o linki godne zaufania, albo te z których wy pobraliście)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Słaba płytka bądź nagrywarka
    Samo ssv2 nic ci nie da skoro i tak nie ma weryfikacji online
     
  4. voltan91

    voltan91 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    1773
    Polubienia:
    104
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bytom
    Ja nie patchowałem ssv2 wcale, a płyta nie prosiła nawet o update. A no i całe pierwsze DVD przeszedłem (gra prosi o drugą).
    Gra wymaga tego samego dasha co MK9
     
  5. ratajczak1503

    ratajczak1503 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2011
    Posty:
    200
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Jakuszowice
    Nagrałem drugi raz i wszystko jest ok ;]
     
  6. Mr.Satan

    Mr.Satan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 6, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Sorki że się podpinam ale też mam problem. Mam Xboxa w wersji Slim od kilku miesięcy i jak do tek pory nie miałem problemu z żadną grą. Aż do teraz. Od kilku dni grałem w LA Noire i dzisiaj gra zawiesiła się przy sprawie The Red Lipstick Murder (pierwsza sprawa w wydziale zabójstw, dvd1), problem pojawia się gdy udaję się do Jacob's Henry Apartment..wchodzę do środka, mała cut scenka i zawias!! Próbowałem kilka razy i dalej to samo! Jakby tego było mało dziś zaistalowałem Dirta 3, do menu wchodzi ale zawiesza się w trakcie ładowania do wyścigu, obojętnie czy wybiore Dirt Tour czy single player race, w trakcie ładowania zawias!! :/ Ma ktos jakies pomysły co to może być? Walnieta plyta? Obraz? Pliki pochodza z nie będę kradł. Z gory dzieki za odp. Pozdr
     
  7. ratajczak1503

    ratajczak1503 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2011
    Posty:
    200
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Jakuszowice
    Możliwe, że masz coś z laserem, choć nie jestem pewien, zapytaj jakichś ekspertów.
     
  8. tomi676

    tomi676 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 26, 2009
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    a ja przeszełem red lipstick murder pojawiła sie ta cala tabela co i jak zrobilem gra poprosila o drugą plytke przed misją golden butterfly i jak zmienilem plytke to pojawila sie scenka ale wylaczylem konsole bo sie spieszylem i myslalem ze jakos to sie zapisalo potem odpala od razu z drugiej plytki i mam od razu misje the golden butterfly te scenke mi pominelo i nie moge tego nigdzie na necie znalesc :/ nie wiem czy mnie cos waznego ominelo i nie chce dalej grac bo chcialem ten filmik zobaczyc ma ktos pomysl jak to zrobic? zeby byc dokladniejszym to jest pomiedzy sprawą 8 a początkiem 9 jak trza zmienic plyty to przed napisem" the golden butterfly" co babka dostaje w łeb jakims łomem na parkingu był tez jakis flimik co ta babka byla w jakims barze czy cos:/
     
  9. yaqub

    yaqub Banned

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    491
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie wiem czy o tą scenkę Ci chodzi:
    [video]http://www.youtube.com/user/gocalibergaming#p/u/18/jY2qHJBynAM[/video] -scena z łomem
    http://www.youtube.com/watch?v=XATe5YJ5zX0 -scena na końcu 8 sprawy
     
  10. Mr.Satan

    Mr.Satan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 6, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A o co chodzi z tym patchowaniem? Jeśli mam LT+ to muszę coś patchować? Można jakoś sprawdzić czy obraz lub płyta jest w porządku? Konsola raczej jest ok bo probowałem inne gry i żadnych zawieszek nie mam. Problem dotyczy tylko dwóch ostatnio nagranych czyli LA Noire i Dirta. Spróbuję jeszcze nagrać coś innego żeby sprawdzić czy czasem nie nagrywarka, ale to też dziwne bo żadnych błędów podczas nagrywania i weryfikacji nie pokazuje. Z kolei z komentarzy na nie będę kradł wynika że powinno działać.
     
  11. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    nic nie musisz patchowac. nagrywasz gre i tyle. wczesniej sprawdz abgxem obraz. i najlepiej miej wstawke ktora jest juz gotowa. bez aplikacji video na plyty 2 i 3.
     
  12. Mr.Satan

    Mr.Satan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 6, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    @Diabolique
    "i najlepiej miej wstawke ktora jest juz gotowa. bez aplikacji video na plyty 2 i 3." możesz wyjaśnić dokładniej bo nie rozumiem. A jak sprawdzac obrazy w abgx? sry noob jestem, nie korzystałem z tego wcześniej
     
  13. shadzor

    shadzor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2009
    Posty:
    127
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Inowrocław
    a ja mam takie pytanko, orientuje się ktoś po której sprawie kończy się DVD 2, a zaczyna DVD3 ? pytam, bo nie wiem czy na dziś starczy mi jeszcze druga płytka, a jestem dość daleko.
     
  14. porschak240

    porschak240 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    115
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zawiercie
    DVD 2 kończy się bodajże po pierwszej misji w Ad Vice.
     
  15. tomi676

    tomi676 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 26, 2009
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Chodzi mi własnie o filmik ktory jest pomiędzy tymi ilmikami co mi dales ten filmik jest po tej calej tabeli a przed tą sceną z łomem ale tego nigdzie nie moge znalesc :/ juz gram dalej ale chyba nic takiego waznego nie pominalem czy ktos gral i wie o ktorą cutscenke mi chodzi PS dzieki tak czy siak za pomoc ;)
     
  16. Lusus

    Lusus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    361
    Polubienia:
    75
    Punkty za osiągnięcia:
    28
  17. Trader Off

    Trader Off Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A ja mam pytanie - mam ix 1.6 i dasha 2.012625.0, mogę pathować do wave 3 i grać spokojnie, czy jakaś aktualizacja mnie czeka?
     
  18. porschak240

    porschak240 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    115
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zawiercie
    @Trader Off
    Przerabiaj do Wave 3 i wypalaj - u mnie żadnych problemów, aktualizacji, nic.
    Mam dasha 12625 i iXtreme 1.6, of kors.
     
  19. tomi676

    tomi676 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 26, 2009
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Dzieki Lusus za te scenke :D w sumie to nic nie stracilem :p poporstu poszedl do baru tam gdzie zwykle po "robocie" a ta babka to nie byla z golen butterfly juz myslalem ze cos waznego pominalem - dzieki raz jeszcze teraz mozna spokojnie jechac dalej z la noire :D
     
  20. kendo76

    kendo76 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 21, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    u mnie sa takie zwiechy ze nieda sie grac niewiem o co chodzi
     
  21. posel

    posel Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Proponuję moim problemem zacząć temat. Gram w LA NOIRE i jestem przy sprawie zabójstwa Antoni Maldonado. Byłem w mieszkaniu jej, mężą w barze El Dorado na targu i w filmikach na youtube jest tak że gdy jestem na targu to załancza się nowa lokalizacja jaką jest posterunek policji by przesłuchać światków. U mnie to nie wyskakuje i nie moge przejść do dalszej części gry. O czym mogłem zapomnieć ? co jest tego powodem ?? Pomóżcie
     
Wczytywanie...

Poleć forum