1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

L.A Noire - pytanie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Jeriss, Maj 20, 2011.

  1. Jeriss

    Jeriss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2010
    Posty:
    67
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam , mam przeróbke ixtreme 1.6 , nagrałem L.A Noire uprzednio zmieniając wave na wave 3 . Pojawił mi się komunikat o aktualizacji , pierwsza sie zrobiła , przy drugiej wyskoczył błąd i pisze aby wyczyścić płytkę miękką szmatką i uruchomić ponownie konsolę . Co mam teraz zrobić aby aktualizacja się zrobiłą i żebym mógł grać? Wgrać przez pendrive? Proszę o szybką odpowiedź , z góry wielkie dzięki.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. porschak240

    porschak240 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    115
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zawiercie
    Może nie masz wgranego najnowszego dasha, wersja 12625.
    Ja też mam ixtreme 1.6 i też patchowałem do Wave 3, gra nie wołała o żadną aktualizację.
    Wgraj nowy dash i będzie po sprawie.
     
  4. esab1

    esab1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam mam pytanie moze glupie nie jestem na bierzaco ze swiatem konsolowym.mam slima mozna go przerobic?
     
  5. Hekko

    Hekko Banned

    Dołączył:
    Maj 9, 2011
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    @esab1

    tak, można, ale podobno tylko wersje wydane przed listopadem 2010.

    @topic

    Nie pograsz w Mortal Kombat 2011/L.A. Noire widocznie też, na przerobionym X'ie, jak nie masz Dashboardu 12625.

    Instalacja jest banalnie prosta.

    Po prostu kopiujemy wcześniej ściągnięty folder $SystemUpdate na nasz pendrive/nagrywamy na płytę.

    Podpinamy/uruchamiamy w konsoli i wyskoczy nam okienko, że dostępna jest aktualizacja. Dajemy ciągle tak, konsola się zresetuje tam raz czy dwa razy i już.

    Tylko musisz mieć na względzie, że na nowym dashboardzie nie działają gry ze starym zabezpieczeniem czy jakoś tak ;D

    Te gry musisz przerabiać, są do tego poradniki:

    Pozdrawiam :)
     
  6. porschak240

    porschak240 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    115
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zawiercie
    @Hekko
    Na nowym dashu działają stare gry, jedynie te kilka gier, które mają zabezpieczenie AP 2.5 nie pójdą.
    Chyba, że masz LT+ i dograsz sobie patcha do tych gier przez abgx.
     
  7. Hekko

    Hekko Banned

    Dołączył:
    Maj 9, 2011
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    no to miałem na myśli.

    W tym temacie co dałem link są te gry

    COD BO, AC BH..
     
Wczytywanie...

Poleć forum