1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

L.A. Noire pytanie.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez robsik666, Maj 24, 2011.

  1. robsik666

    robsik666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Mam pytanie mianowicie mam przeróbkę iXtreme 1.6 i dashboard wgrany metodą 3 dashy,i tak jeśli nagram normalnie te L.A. Noire(czyli zmienię sobię tylko wave na 3) i nagram to nie będę musiał nić aktualizować i gra zadziała ?
    Pozdrawiam !
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. komar251

    komar251 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    Odpalisz normalnie.
     
  4. robsik666

    robsik666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A te gry typu AC:B NFS COD BO nadal będą działać nawet gdy będzie mnie prosiło o aktualizacje ?
     
  5. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    wg mnie LA Noire potrzebuje najnowszego dasha ( tego z koncowka 65) ktora blokuje gry bez ap2.5
     
  6. robsik666

    robsik666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli gdy uaktualnię dashboard to stracę możliwość odpalenia chociażby np. Fify 11?Wszystkich gier które nie mają AP2.5 ?
     
  7. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Przestana ci dzialac gry ktore nie maja wgranego patcha AP 2.5
    Aby zagrac w takie gry bedziesz musial zreflashowac naped na LT+ oraz dograc patche do gier i nagrac od nowa.
     
  8. Specter

    Specter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    242
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Sami "szpecjalisci".
    LA Noire wymaga dasha 12625, najnowszy dash, usuwajacy przerobke ma nr 13xxx
     
  9. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    ale juz ten 12625 blokuje metode 3 dashy
     
  10. robsik666

    robsik666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli tak jeszcze raz jeśli wgram ten dashboard 12625 to nadal będę mógł odpalać gry starsze jak np. fifa 11 i gry nowsze z ap2.5 takie jak np.AC:B,COD:BO ?
     
  11. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    jezeli AC:B dziala ci bo wgrales 3xdashe. to nie bedzie juz dzialal
     
  12. posel

    posel Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Proponuję moim problemem zacząć temat. Gram w LA NOIRE i jestem przy sprawie zabójstwa Antoni Maldonado. Byłem w mieszkaniu jej, mężą w barze El Dorado na targu i w filmikach na youtube jest tak że gdy jestem na targu to załancza się nowa lokalizacja jaką jest posterunek policji by przesłuchać światków. U mnie to nie wyskakuje i nie moge przejść do dalszej części gry. O czym mogłem zapomnieć ? co jest tego powodem ?? Pomóżcie
     
  13. robsik666

    robsik666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli mam jakąś możliwość aby te nagrane gry z ap 2.5 jak i te starsze gry oraz L.A. NOIRE dzialaly na mojej przeróbce bez zmiany ixtreme ?
     
  14. robsik666

    robsik666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To czy jest jakaś możliwość abym na moim ixtemie mógł odpalić L.A. Noire gry bez ap2.5 jak i gry z tymi zabezpieczeniami ?
     
  15. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    nie. albo to albo tamto. czas na nowe FW :)
     
  16. robsik666

    robsik666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Aha czyli gdybym teraz przeszedł sobie AC:B I COD:BO a pozniej wgralbym sobie ten dash 12625 zeby pograc w l.a. noire i wszystkie pozostałe gry bez ap 2.5 tez będą działać na nim ?
     
  17. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    tak.
     
  18. K@MIL

    K@MIL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 24, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja mam starom przeróbke i L.A Noire śmiga jak sie patrzy bez aktualizacji
     
  19. dav10

    dav10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    116
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gliwice
    W grze LA Noire nie może być zainstalowana aktualizacja na najnowszego dasha, ponieważ LA Noire miało premierę 17 maja, a aktualizacja trwa od 19- 30 maja i nie wgraliby nowej aktualki do gry. Pytałem innych graczy Xboxa360 i potwierdzili, że gra nie zawiera Aktualizacji która usuwa FW. I tyle :)
     
  20. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    ale my tu nie mowimy o aktualce ktrora usuwa dash tylko o takiej co blokuje metode 3 dashy
     
Wczytywanie...

Poleć forum