1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

L.a noire-pytanie

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez mietek52, Styczeń 6, 2012.

  1. mietek52

    mietek52 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2011
    Posty:
    187
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam

    Mam pewne pytanie co do trzeciej płyty l.a noire. Posiadam najnowszego abgx'a czyli v.1.06. Ustawiłem jak przy starym te ustawienia i mi wysypało takie coś na zółto ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting Co to znaczy?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Nie pat**** gry tylko nagrywaj taką jak pobrałeś
     
  4. mietek52

    mietek52 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2011
    Posty:
    187
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dzięki,a tak przy okazji to trzeba jakoś inaczej teraz ustawiać abgx'a jak będe chciał spaczować gry XGD3?
     
  5. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  6. stapio

    stapio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Oświęcim
    Też mam pytanko odnośnie tej gry.
    Mam ja z marketu, kupiona za US MSP.
    Przeszedłem wszystkie sprawy z 1 działu, zrobiłem wszystkie z traffic, dostałem w grze awans i teraz pojawia mi się komunikat, że nie pobrałem z marketplace misji vice itd. Kiedy wchodze do marketu przez menu gry pojawia mi się info, że nie ma nic do pobrania...

    Ktoś ma pojęcie co robić?
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. harrymason88
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    611

Poleć forum