1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

L.t 2.0 / l.t 3.0

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez KuciX, Kwiecień 28, 2013.

  1. KuciX

    KuciX Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Mam problem otóż miałem dużo gier na L.T 2.0 ale gdy przerobiłem na L.T 3.0 gry przestały działać. Myślałem, że to normalne lecz ostatnio gdy przez przypadek włożyłem do konsoli TES V on się włączył. Moja radość nie trwała długo ponieważ po około 5min. gry wyskoczył błąd. Poczytałem o tym w internecie i znalazłem sposób by przed uruchomieniem gry włączyć jakieś MP3. Sposób działa tylko mam mały problem bo gdy włączam grę wyskakuje błąd "płyta nie jest obsługiwana" ale gdy parę razy ją włączę to działa. Problem polega na męczącym włączaniu gry gdyż trwa to czasami 5-10min. Moje pytanie brzmi czy mogę jakoś to rozwiązać żeby włączało się za pierwszym razem. Zależało by mi na nie przegrywaniu płyt ponieważ nie mam nagrywarki.
    Z góry dziękuję i pozdrawiam. KuciX.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. hugibugi

    hugibugi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  4. KuciX

    KuciX Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale gdy była konsola na L.T 2.0 to działało normalnie ( kolega mi nagrał więc to nie mój błąd jak coś )
     
  5. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płyta jest pewnie bardzo porysowana też tak miałem że była nagrana pod lt3 a ja mam lt2 i nie powinna działać a działa :) widocznie jest porysowana w 12 sektorze gdzie są zapisane topology pod czasem odczyta poprawnie i nie działa a czasem odczyta z błędami i ruszy :)
     
  6. KuciX

    KuciX Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Właśnie, że płyta jest w nienagannym stanie dlatego piszę o tym na forum.
     
  7. Mateo65

    Mateo65 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2013
    Posty:
    9
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Typowy problem nośnika (napędu) sprawdź laser tzn jeśli masz konsole na gwarancji wyslij ja do serwisu niech ją otworzą i sprawdzą laser , taśmę napędową i procek a jeśli nie masz gwarancji to serwis sobie odpuść i otwórz sam konsole i tam pod napędem jest taki niebieska kilka zwana laserem napędowym i jeśli ma białe kropki to znaczy że jest uszkodzona i trzeba ją wymienić , natomiast koło napędu ale na dole jest tasma napedowa sprawdz czy nie jest czarna przy końcu jak tak to jest porysowana i trzeba ją wymienić.

    Miałem to samo na gwarancji w serwisie wymienili mi laser i zdemontowali napęd zeby wymienic tez tasme ale u ciebie będzie pewnie laser bo skoro czasem się włancza to znaczy ze tasma pracuje tylko laser nawala .

    Jak pomogłem to daj przydatne aha i wcale nie musi tak być jak ci pisze ale ja tak miałem i być może ty też tak masz pozdro
     

Poleć forum