1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

L t 3.0

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Luffy, Luty 16, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Luffy

    Luffy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam pytanko jak sprawdzić czy ma się LT 3.0 powiem tak chodzą mi wszystkie te najnowsze gry a nic z nimi nie robie obraz gry nagrywam przez IMGBURN i działają np. UFC 3 gears of war 3 itp. Konsole fleszowałem pare miesięcy temu moze z pol roku temu nie wiem cos koło mozliwe ze mam LT 3.0 ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Xadereq

    Xadereq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2010
    Posty:
    237
    Polubienia:
    25
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Nie, to nie możliwe.
     
  4. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    99% masz 2.0
    Przepuść obraz XGD3 przez abgx'a, dodaj topologie i po nagraniu prawdopodobnie nie odpali.
    Równie dobrze możesz sprawdzić nagraną płytę tym programem.
     
  5. Luffy

    Luffy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wole tą 2 opcje powiesz mi jak mam to zrobić ? i jaką gre ? starą nową ?

    I jak pomoze ktos ?

    A w ustawieniach konsoli nie bedzie pisać ? bo w chodze np. w dane systemowe i pisze bierzące ustawienia Interfejs głowny 2.0.12599.0

    z tego co tu widze http://xboxforum.pl/artykuly-f206/[tutorial]-flash-liteon-ixtreme-1-91-jungleflasher-98709.html po wgraniu LT 3.0 interfejs jest taki sam jak u mnie
     
  6. gruby33

    gruby33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    724
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Masz LT+ 2.0. Wgrywając LT+ 3.0 musiał byś mieć dasha (interfejs główny) minimum 2.0.14699
     
  7. Xadereq

    Xadereq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2010
    Posty:
    237
    Polubienia:
    25
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    O czym wy mówicie. Pół roku temu nie było LT 3.0
    Nad czym tu więcej dywagować?
     
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum