1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

la noire i problem z aktualizacja dashboardu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez koniu91147, Maj 22, 2011.

  1. koniu91147

    koniu91147 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 22, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam po wlozeniu plytki z la noire wyskoczylo okienko zeby zaktualizowac wtedy niby zaczelo sie aktualizowac i wyskoczyl blad zeby przeczyscic plyte szmatka i tak dalej wiadomo wynika to przez zmiane wave ale xbox sie wlaczyl po tym z aktualizacja zrobiona bo sie dashboard zmienil i wogole ale wciaz wolala gra o aktualizacje wiec postanowilem zaaktualizowac do 12625 za pomoca pendriva bo bylo chyba 12616 z tej plytki wiec wkladam pendriva sformatowany do fat32 i wszystko dobrze ale nic sie nie pojawialo o aktualizacji po podpieciu go do xboxa probowalem resetowac xboxa z wlozonym pendrivem ale weszlem w opcje tam xboxa i pisalo ze jest 12625 a nic sie nie aktualizowalo wiec pokazuje mi ze mam ten najnowszy ale gra wciaz nie wlacza sie bo wola o aktualizacje. prosil bym o szybka pomoc ;/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. koniu91147

    koniu91147 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 22, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    naprawde nikt nie ma pojecia jak mi pomoc :(???
     
  4. koniu91147

    koniu91147 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 22, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no ludzie podpowiedzcie chociaz cos :(
     
  5. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Sprobuj na innym penie albo nagraj na plytke.
     
  6. PanJan

    PanJan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Inna Płyta była by najlepszym rozwiązaniem.
     
  7. Trader Off

    Trader Off Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A do aktualizacji dasha wystarczy zwykła CD-R, czy muszę kupić DVD DL, bo mam podobny problem.
     
  8. rez77

    rez77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Cd r wystarczy,aktualizacja ma trochę ponad 100mb
     
Wczytywanie...

Poleć forum