1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Łącze

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez B0bek, Marzec 25, 2009.

  1. B0bek

    B0bek XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    94
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam

    Czy ktoś może wie jak rozdzielić łącze na xboxa i komputer,ponieważ gdy moja siostra wejdzie na kompa i zacznie serfować po necie to na Xbox mam takie lagi jak bym miał łącze 10kb/s
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Grinch

    Grinch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    448
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Najprostszym rozwiązaniem będzie kupno routera z podziałem pasma QoS.
    Jakie masz łącze?
     
  4. szajba

    szajba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wiem ze są takie programy. Np mozna podzielic predkosc internetu na ******** kolejną częsc na granie itp więc z boxem jest tak samo tylko nie pamiętam nazwy programu. Poszukaj w google powinno byc.
     
  5. Grinch

    Grinch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    448
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  6. Mizuro

    Mizuro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
  7. sadek18

    sadek18 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 1, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Leszno
    Sciagnij program Netlimiter i ustaw jakis konkretny limit na tym pc. Program uruchamia sie razem z windowsem i odrazu przycina transfer.
     
Wczytywanie...

Poleć forum