1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Łączenie kompa z X'em - błąd przy sprawdzaniu połączenia w miejscu "Sieć"

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Xirate, Kwiecień 3, 2010.

  1. Xirate

    Xirate Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ełk
    Witam. Jak w temacie (troche tych tematów o łączności jest) gdy łącze X'a z kompem jak na schemacie:
    Yfrog - lacznosc (wiem arcydzieło to nie jest)

    I gdy próbuję przetestować połączenie wywala mi błąd w miejscu "Sieć". Też gdy podłączam do kompa i w WMP w oknie "Udostępnianie multimediów nie wykrywa mi konsoli (ostatnio wykryło jakieś "Nieznane urządzenie".). Na necie znalazłem też jakąś opcję łączenia przez Windows Media Connect, ale póki co nawet nie mogę tego programu odpalić.

    Szybka odpowiedź miło widziana.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bombel22

    bombel22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 9, 2010
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  4. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    na kompie wejdź w :

    start -> Połącz z.. -> pokaż wszystkie połączenia

    i wchodzisz w ustawienia swojego połączenia(wifi) i ustawiasz tak:

    [​IMG]

    Ja mam połączenie sieci domowje Microsoft Xbox360, u Ciebie się to samo nazwie. pewnie będzie Nowe połączenie czy coś :D Jak udostępnisz łącze kablowi to siec poplynie po przewodach do xboxa
     
  5. Marinox

    Marinox Banned

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Możliwe że będą potrzebne sterowniki do karty sieciowej.
     
  6. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    wystarczy udostępnic łącze
     
Wczytywanie...

Poleć forum