1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Laczenie konsoli z dwoma WiFi

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez the_bart123, Kwiecień 28, 2010.

  1. the_bart123

    the_bart123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    oki - wiec mam net bezprzewodowy - nie wiem jak to nazwac - puszka co daje net bezprzewodowo do laptopow, komorek - i teraz nie mam tak dlugiego kabla by pociagnac z niej LAN do konsoli - zatem potrzebowalbym druga "puszke" by odbierala net z tej pierwszej i dawala net przez kabel nad do konsoli

    czy takie cos bedzie oki? D-link DWL-1000AP 11Mbps Wireless Access Point (CD234) on eBay (end time 20-May-10 12:18:27 BST)


    chodzi o access point ze potrzebuje?

    czy wystarczy bezprzewodowy router? (mam identyczny jak ten co nadaje sygnal - ale nie wiem jak go zaprogramowac by wyszukal siec z tego pierwszego i "dal" net temu drugiemu - co by on mogl dac net xbox-owi)

    Z gory dziekuje za pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Zapomnij o d-linku, wystarczy tp-link wa500g lub wa501g w trybie APC.
    Cena 60-70zł
    Chyba że router, który masz ma też funkcję APC
     
  4. the_bart123

    the_bart123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nigdzie nie moge znalesc co to za funkcja APC - Access Point C?

    Chodzi o to bym wiedzial czego szukac.


    Czyli jak kupie jakis Access Point - to musze go podlaczyc do PC by wyszukal moj bezprzewodowy router co "daje" net i tak by go "bral" i przekazywal do laptopa/ lub do konsoli poprzez LAN - tak to bedzie wygladac?
     
  5. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Dokładnie.
    Access Point Client
     
Wczytywanie...

Poleć forum