1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Łączenie konsoli z kompem - potrzebny WMC?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Xirate, Marzec 20, 2010.

  1. Xirate

    Xirate Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ełk
    Czy do polączenia konsoli z kompem potrzebny jest WMC?? Jeśli tak to czy można te WMC zainstalować jako nakładkę lub cuś w ten deseń(wiem że temat był ale nie moge go znaleźć)?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. misiob

    misiob Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    349
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Góra
    Nie trzeba miec WMC. Wystarczy WMP i media sharing.
     
  4. Xirate

    Xirate Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ełk
    Ale gdy podłączam kablem (Ethernet) coś nie chodzi. Czy wogle powinno coś wyłapywać??
     
  5. michu282

    michu282 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2009
    Posty:
    229
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wronki
    Musisz mieć crossowany kabel, zwykły (taki jak dostajesz np. z modemem) nie będzie działał.
     
  6. Xirate

    Xirate Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ełk
    a gość w innym moim temacie mówił że mu działa -.-
     
  7. Xirate

    Xirate Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ełk
    dobra pomotałem kabel Ethernetowy ale przy testach wyskakuje że nie widzi sieci. Co z tym zrobić??
     
  8. zmysl84

    zmysl84 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2010
    Posty:
    83
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    http://xboxforum.pl/online-xbl-f165/siec-podlaczanie-neostrady-radiowki-bez-uzycia-routera-1136.html

    Kabel skrosowany - Windows Media Connect - Konfiguracja jak w poradniku.

    U mnie działa. Chociaż też troszkę się męczyłem. Przeczytaj dokładnie poradnik.
    Je źle kombinowałem z DNS'ami - wpisywałem je w ustawieniach sieciówki (źle), gdzie później wyczytałem, że tylko DNS'y moje wpisuje w ustawieniach na konsoli i działa.:D W programie WMC robi się ALLOWED (jeżeli konsolka jest na czerwono) i udostępniasz foldery jakie chcesz (filmy, muzyka, obrazy).
     
Wczytywanie...

Poleć forum