1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Łączenie XBOX Live

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez KalitaPL, Listopad 28, 2010.

  1. KalitaPL

    KalitaPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 2, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    SIEMA!
    Dziś byłem u kolegi z xboxem i podłączyłem u niego z jego kompa kabla do xboxa i Live działał.On i ja nie mamy routerów.Grałem u niego.Przyszłem do siebie podłączam tak samo i oto wynik testu:
    Kod:
    Sieć-połączone
    Internet-połączone
    XBOX Live-Błąd
    
    Co robic????
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dragon_2009

    Dragon_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    657
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    i to ma być napisane poprawnie po polsku?

    udostępniłeś łączę na PC? obsługa DHCP włączona?
     
  4. KalitaPL

    KalitaPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 2, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie znam się na tym.
    Powisz mi jak to zrobić?
     
  5. Domisio5

    Domisio5 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam podobne pytanie. Niedawno kupiłem Xbox 360 Slim 4GB. Nie znam się z bardzo, jest to moja pierwsza konsola. Chciałbym zarejestrować się w Xbox Live oraz używać internetu, ale nie wiem jak to zrobić. Wiem, że moja konsola posiada Wi-Fi, ale nie wiem czy żeby używać internetu bezprzewodowo potrzebny jest Wireless Networking Adapter? Jeżeli nie to jak podłączyć internet? Ja posiadam modem (mam internet w Toya) i zwykły kabel do komputera. Pozdrawiam i proszę o pomoc :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum