1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Łączenie z internetem bez aktualizacji

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez vieron, Kwiecień 9, 2009.

  1. vieron

    vieron Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 1, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, wczoraj mój X wrócił z naprawy i chciałbym podłączyć się do internetu, jednak kiedy próbuję, X chce się aktualizować. Wszystko było by OK gdyby nie to, że chwilowo nie posiadam dysku tylko kartę 64 MB, na której aktualka się nie mieści. Czy jest jakiś sposób by podłączyć się do XBOX Live nie pobierając tej przeklętej aktualizacji ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. blackhat156

    blackhat156 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
    tak
    zaktualizuj tylko 1 aktualizacje a ta druga gdzie pyta cie czy masz 128 mb (to tylko awatary) to ja olej i problem z glowy. Ta druga nie jest obowiazkowa a ta pierwsza zapisuje sie w meno konsoli nie nosniku przez co z karty nic ci nie chapnie MB(PRAWIE)
     
  4. vieron

    vieron Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 1, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Aktualizuje tylko pierwszą, jednak i tak pojawia się informacja o tym, że mam za mało miejsca na karcie. Mam wolne ok 48 MB.
     
  5. seanknw

    seanknw Banned

    Dołączył:
    Marzec 17, 2009
    Posty:
    172
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    do instalacji wymagane jest 64Mb wolnego miejcsa na pliki tymczasowe, po instalacji zostanie wszystko usuniete a ona sama bedzie przechowywana w konsoli a nie na karcie, wiec pousuwaj savy i pozniej wznów aktualizacje.
     
  6. vieron

    vieron Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 1, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A czy save'y można w jakiś sposób, przenieść gdzieś tymczasowo ?
     
  7. blackhat156

    blackhat156 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
    tak musisz na pc przeniesc przez adapter ktory byl gdzies tu opisywany (mozna latwo samemu zrobic)
     
  8. vieron

    vieron Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 1, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pożyczyłem dysk od znajomego i pobrałem tę aktualizację. Z dyskiem wszystko działa, ale jak go odłączę dalej wyskakuje informacja o aktualizacji.
     
Wczytywanie...

Poleć forum