1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

łączenie z live

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez ecko, Listopad 18, 2009.

  1. ecko

    ecko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Gdy staram się połączyć mojego xa z livem wyskakuje mi komunikat o naruszeniu zasad xboxlive i konto jest zablokowane czy to jest ban??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Natirus

    Natirus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 12, 2009
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bełchatów
    Tak, to jest ban...
     
  4. ecko

    ecko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to fajnie bo ja konsoli nie mam przerobionej :/
     
  5. 5HOOGUN

    5HOOGUN Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Krakowiaczek
    Zapraszam do ban FAQ. -.-

    Skoro nie masz przerobionej to zastanów się co zbroiłeś ;)
     
  6. danko18

    danko18 Banned

    Dołączył:
    Listopad 6, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    tak o by cie za nic nie zbanowali
     
  7. wie3yk

    wie3yk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 20, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witamy w gronie zbanowanych
     
  8. HungryMan

    HungryMan Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1

    Zrób rachunek sumienia, uderz się w piersi ... i napisz co przeskrobałeś. Ta informacja może być bardzo ważna w kontekście ostatniej fali banów. Czyzby M$ zaczął rozdawać bany za konta założone na inne kraje, ale mające polskie IP ??? Przecież to też jest łamanie regulaminu Live.

    Pozdrawiam.
     
  9. skols

    skols Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    kw
    @ecko

    A grałeś w jakieś gry przed premierą?
     
  10. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Jak grał w oryginały to jak?

    @topic:


    Kupowałeś od kogoś tę konsolę czy w sklepie nówkę? Jak od kogoś to mogłeś nie wiedzieć, że konsola jest przerobiona... Jak w sklepie to dzwoń do M$ ;) Jednemu z naszych forumowiczów też zbanowali konsolę a ma nieprzerobioną i mu odbanowali
     
  11. ecko

    ecko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    konsole mam już ponad 3 lata gram tylko w oryginały tylko ostatnio bardzo rzadko gram a konto mam na Anglię i wczoraj włączam konsole i wyskoczył mi komunikat że złamałem warunki xboxlive i konto zostaje zablokowane :/ chyba będę dzwonił do mikroshitu
     
  12. tinOFbeer

    tinOFbeer Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    147
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Breslau
    Chyba? Pierwsza rzecza jaka bym wykonal bylby telefon na infolinie M$ !

    Dzwon i powiedz co oni na to.
     
  13. TytiX

    TytiX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2009
    Posty:
    82
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Zabrze
    Jak zadzwonisz i dostaniesz info to napisz tutaj co było powodem, jestem strasznie ciekawy ;-)
     
  14. sebolek

    sebolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legionowo
    a oni na to że to ich nie obchodzi gdyż zostały złamane warunki xlive którego MS polska nie wspiera wiec tam są drzwi
     
Wczytywanie...

Poleć forum