1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Łaczenie z znajomymi - Problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Cobra0SRBD, Styczeń 15, 2012.

  1. Cobra0SRBD

    Cobra0SRBD Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam , jestem dość świeży w sprawach xboxa bo mam go kilka miesięcy.
    Ogólnie nie miewam z nim problemu ale nie mogę zrozumieć łączenia się ze znajomymi przez xbox live , z jednym kumplem mogę a z drugim już nie a ten drugi ma tą samą sieć co ja (od tej samej firmy ) nie mogę zapraszać ich do gry tylko czasem gdy jest opcja dołącz do sesji. Co mam zrobić ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. RafanoCK

    RafanoCK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    CK
  4. Cobra0SRBD

    Cobra0SRBD Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak, ale jak robiłem test local port scanner'em to jeden 8025 jest zablokowany , nie znam się na tym zbyt
     
  5. Cobra0SRBD

    Cobra0SRBD Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sprawdziłem porty u kolegi który ma tą samą sieć i również ma zablokowany ten port , czy to właśnie powód dlaczego nie możemy się łączyć ? Jeśli tak to w jaki sposób to odblokować ?
     
  6. doronio

    doronio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2011
    Posty:
    65
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Amsterdam/Opole
    NAT, jak byk, odlokuj porty obustronnie i sprawdź połączenie.
     
  7. Cobra0SRBD

    Cobra0SRBD Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Można mniej więcej wytłumaczyć jak odblokować porty , bo jak czytam na jakiś forach to nic nie łapię z tego
     
Wczytywanie...

Poleć forum