1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Lagi na XBLA...

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Magic4452, Maj 15, 2011.

  1. Magic4452

    Magic4452 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema mam neta Orange i na speed teście mam około 2000 kbps starczy tyle do grania na XBLA?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  4. Magic4452

    Magic4452 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Line Quality B
    Ping 82ms
    Jitter 3ms
    Packet Loss 0%
     
  5. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Ping dosyc wysoki, ale mysle ze wiekszych problemow nie bedziesz mial.
     
  6. Magic4452

    Magic4452 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Bo jak gram w FIFE 11 to jak strzle bramke to ścinać zaczyna... I czy lagi zależą od włączonego kompa podczas grania na Xboxie? Bo ja mam router i wiesz...
     
  7. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    No, jezeli cos sciagasz na tym kompie, ogladasz filmy na YT itp. to ma znaczenie.
    Ale jak jest tak po prostu wlaczony to raczej nie.
     
  8. Adamek

    Adamek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Xhyba nawet jak komp jest włączony to też , ja gdy mam wlączonego kompa to zwiechy sie pojawiaja a jak nie to jest git
     
  9. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    A ten komp czasami nie jest zawirusowany bo wirusy, spywera i inne tego typu programy wysylaja m.in. spam i zapychają lacze
     
  10. Adamek

    Adamek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jeśli pytasz o mój komputer to nie ;) mam nowego kompa , jest czesto czyszczony i ma antywirusy ;) Wszystko jest git
     
  11. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    No to jesli czysty to jakim prawem zapycha ci lacze ?
    To ze nowy komp nie ma znaczenia, antywirus takze nie bo wiele osob ma antywirusy ale programy typu spyware instaluja, a nie kazdy antywir wykryje te programy jako wirusy, kwestia heurostatyki antywirusa
     
  12. babcia99

    babcia99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2009
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Pingi i packetlosty możesz też sprawdzić w ten sposób: Start - uruchom - potem wpisujesz: ping -t www,wp,pl (zamiast przecinków kropki, bo jakieś idiotyczne formatowanie jest.) Adres zamiast wp możesz wpisać jakikolwiek, może być też samo ip. Po kilku minutach pingowania masz ogólny obraz jak wygląda Twoja sprawa z netem...
     
  13. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
  14. darnokPL

    darnokPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rymanów
    Wyłącz kompa i po sprawie....
     
  15. ChybeQ

    ChybeQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    Heurostatyki .

    HEURYSTYKI, to po 1sze..

    Po drugie - zabezpiecz sieć WiFi (jeżeli masz jakąś), wyłącz na kompie wszelkie pobierania, strony WWW, ogółem wyłącz wszystko co korzysta z neta. Lagów nie powinno być. jak juz wystąpią - wyłącz kompa, moze pomoze. jak nadal nic - pomysl o szybszym necie ;)
     
  16. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Literowka, nie czesto uzywa sie tych pojec a sprawdzac jak sie to pisze nie chcialo mi sie ale za to ty skopiowales to bezbłędnie
    Co do predkosci lacza to predkosc nie ma za duzo do gadania jesli chodzi o pingi, moze byc szybki net, a pingi miec ogromne
    A juz o stronach WWW to mnie rozbawiłeś przecie one sie pobierają tylko na poczatku pozniej to moze je miec wyświetlone na ekranie ile chce
     
Wczytywanie...

Poleć forum