1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Lagi w multi Call of duty : Black Ops!!

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Nikolai, Listopad 10, 2010.

  1. Nikolai

    Nikolai Banned

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2010
    Posty:
    242
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    witam... wczoraj zakupiłem call of duty black ops na x360, i gram w multi... i mam bardzo duże lagi ;/ też tak macie? W Reach, MW2 mam normalnie, bo sprawdzałem... pomocy... grac się nie da
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ice Crystal

    Ice Crystal Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2010
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    U mnie jest podobnie, tyle że w mniejszym natężeniu tzn. czasami laguje (ale tylko czasami), a dzisiaj kilka razy wywaliło mnie z serva :/ No ale współczuję ;p

    Everything's gonna be all right :cool:
     
  4. Bansuj

    Bansuj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    506
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tczew
    Nie macie co narzekać, ja gram w wersję PC i na każdym serwerze są takie lagi że nie da się normalnie grać. Treyarch udaje że się tym przejęło, ale ciągle nie wypuszcza żadnego patcha który pozwalałby pecetowcom na zagranie chociażby jednego meczu bez żadnych lagów ani ścinek.

    No ale powracając do tematu. Laguje wszędzie? Może sprawdź swój NAT.
     
  5. Nikolai

    Nikolai Banned

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2010
    Posty:
    242
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Pobawiłem się troche w detektywa, i jak gram sam w multi to mi nie laguje, a jak już gram na dwa pady w multi to porażka. Cały czas jedna kreska... porażka
     
  6. Rasam

    Rasam Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    ja wczoraj przez kilka meczy miałem lagi a tak to jest wszystko ok ;)
     
  7. Baca

    Baca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2010
    Posty:
    219
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Częstochowa
    A u mnie jest ok, jak gram sam zarówno też jak gram na 2 pady. Być moze macie ograniczenia NAT, jeżeli tak to macie winowajcę :)
     
  8. WiLkU

    WiLkU Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Spróbujcie ustawić wyszukiwanie serwerów na local only, bo może za każdym razem wrzuca Was do burgerów ;]
     
  9. PatrixOK

    PatrixOK Banned

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2009
    Posty:
    653
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ja tam grałem na dwoch padach jak i sam i zadnych lagow nie mialem caly czas 3-4 kreski czyli musi byc cos u ciebie...
     
  10. Nikolai

    Nikolai Banned

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2010
    Posty:
    242
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ej, bo ja mam ten NAT przepisany z konsoli, te liczby. Tak bodajże pisało na Online center, i czy to jest winowajca? mam konsole bezpośrednio pod router podpiętą
     
  11. Mathaiz

    Mathaiz Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Opole
    Witam. Mam mały problem z grą w multi. Otóż ustawiłem wyszukiwanie na "tylko lokalne" i mam tylko 2/4 kreski opóźnienia. Po ustawieniu na "domyślne" w dwóch na sześć wyszukanych grach mam 3 kreski. Czy jest to wina słabego łącza 1MB ? W innych grach w multi miałem wahania między 3/4 a 4/4 kreski. W informacjach systemowych mam typ NAT : otawrty,a przepustowość 280kbps.
     
  12. crash5

    crash5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 12, 2011
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czy takie małe przycinki , zdarzają się wam jeszcze , bo u mnie raz na mecz musi oczywiście ''lagnąć''
     
  13. $evik

    $evik Banned

    Dołączył:
    Luty 12, 2011
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Oczywiście że tak. To normalne. Mi też raz, góra dwa razy na mecz lagnie/przytnie. Jeśli chodzi o serie COD to nie przejmuje się tym.
     
  14. crash5

    crash5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 12, 2011
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A czy wam , zdarzają się w COD: BO podobne przycinki , lagi lekkie? Kurcze czy to wina ACTIVISION i ich serwerów? Bo FIFKA 11 idzie jak masełko.
     
Wczytywanie...

Poleć forum