1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Lagi

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez swiezak, Wrzesień 14, 2013.

  1. swiezak

    swiezak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    137
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam,posiadam internet tp 6mb/s . Konsole mam podłączoną kablem ethernet do liveboxa. Od jakiegoś czasu nie mogę grać w zadnego cod'a,ponieważ mi laguje,mam tylko 2 kreski zasiegu(tego,ktory pokazuje się w codzie). Dodam ,iż mam tylko podlączonego lapka do liveboxa,na ktorym wszystkie programy p2p są wyłączone(brat tylko uzywa przegladarki). Dodam też ,iż gdy gram w bf3 i payday2 to prawie wogóle nie laguje.Pare tygodni temu jeszcze normalnie mogłem grać w coda bez żadnych lagow . Oczywiście laptop korzystał z internetu. Resetowałem i nic. Kiedy latop nie pobiera internetu to mam nadal tylko 3 kreski zasiegu,choc powinny byc wszystkie i dalej mi pomaga.To nie wina serwerów,bo kumplom nie laguje. HELP![​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. o M a c z 0 S

    o M a c z 0 S Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2013
    Posty:
    1492
    Polubienia:
    367
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Dolny Śląsk
    Niestety architektura sieciowa coda jest po prostu tak napisana, tu lagi nie wynikają z twojego słabego łącza, lecz wszystko jest zależne od połączenia jakiego masz z hostem gry. Jeżeli taki problem masz w Cod bo2 to jest tam opcja szukaj meczu według najlepszego połączenia, wtedy znajdzie tobie hosta z którym będziesz miał najszybsze połączenie, lagi powinny ustąpić, w grach takich jak BF3 lagów nie masz ponieważ są dedykowane serwery z którymi połączenia masz stałe a ping na równym poziomie.
     
    1 osoba to lubi.
  4. swiezak

    swiezak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    137
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dzięki..hmm chyba nawet mam Cię w znajomych na xbox live :D
     
  5. o M a c z 0 S

    o M a c z 0 S Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2013
    Posty:
    1492
    Polubienia:
    367
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Dolny Śląsk
  6. swiezak

    swiezak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    137
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Masakrator136 ... wiem ,głupia nazwa,ale napisałem ją spontanicznie i nie wiedziałem,że kolejna zmiana tagu jest płatna ;/
     
Wczytywanie...

Poleć forum