1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LAN a ban

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez macko1990, Listopad 16, 2009.

  1. macko1990

    macko1990 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2008
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam. Chciałbym zapytac czy jest możliwość grania na dwóch konsolach (jednej zbanowanej, drugiej nie) przez LAN'a(czy jakkolwiek się to nazywa)?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Szonkok

    Szonkok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sądze że tak ,bo m$ blokuje dostęp do usługi xbox live , a LAN nie ma z xlivem nic wspólnego
     
  4. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    Mi się wydaje, że M$ blokuje wszystkie funkcje multi poza dzielonym ekranem, ale MOGĘ SIĘ MYLIĆ.
     
  5. Szonkok

    Szonkok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Właśnie jest ban na usługę xboxlive(LAN nie korzysta z tego) więc LAN powinien działać.
    Na poparcie mojej tezy powiem tak: na tym forum widziałem temat o "hamachi na xboxa", skoro taki program wogóle istnieje to znaczy że M$ nie blokuje multi.
     
  6. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    Gdzieś kiedyś czytałem tutaj na forum, że ktoś nie mógł połączyć dwuch konsol po banie.
     
  7. Szonkok

    Szonkok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Też jest to możliwe.
    macko1990 najlepiej jakbyś to sprawdził w praktyce, tak chyba najprościej.
     
  8. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  9. Szonkok

    Szonkok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No właśnie o to mi chodziło z tym hamachi na xboxa.
     

Poleć forum