1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Lan w Xbox360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Siurdek, Czerwiec 28, 2010.

  1. Siurdek

    Siurdek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam moj kumpel niedlugo bedzie mial xboxa 360.Ja tez mam wiec sie zastanawiam czy nieda sie zagrac przz lan mam kabel crossowany z 3 m czy wystarczy poprostu podlaczyc go miedzy dwoma konsolami??.I jak wyglada ustawienie zeb to wszystko dzialalo.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Shoowsky

    Shoowsky Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2010
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Opoczno
    Jak się nie myle to niektóre gry mają tkz " System Link " czyli komputerowy LAN , który jak wiadomo internetowego połączenia nie wymaga jako takiego jeżeli mieszkacie na jednym osiedlu . Ale mysle ze jak rozdzielicie sygnał na 2 skoro kolega nie ma neta to bedzie dzialalo (za pomoca routera ofc) [POMOGŁEM KLIKNIJ DZIEKUJE ---------->]
     
  4. Siurdek

    Siurdek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    on ma neta tylko ja mam zbanowana konsole.Nastepne pytanie czy musze miec np dwie fify zeby grac przez lana czy tylko jedna wystarczy?

    Edit; my bedziemy w jednym pokoju bo imprezke robimy.
     
  5. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Musicie miec dwie gry.
     
  6. QwerTaj

    QwerTaj V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2009
    Posty:
    2052
    Polubienia:
    235
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Ostróda
    Potrzebujecie dwóch gier. Wystarczy podłączyć obie końcówki kabla pod obie konsole, nie potrzebujecie modemu.

    Znając życie, skoro robisz imprezkę, to tak się najeb*ecie, że nic z tego, co napisałem nie będziecie pamiętali, także - MIŁEJ ZABAWY ! :)
     
  7. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    Jak zamierzacie grać w jednym pomieszczeniu to lepiej na jednej konsoli :D
    A do grania jest potrzebna płytka z grą na konsolę :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum