1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

laptop a xbox360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez marek1991, Grudzień 9, 2012.

  1. marek1991

    marek1991 Banned

    Dołączył:
    Listopad 30, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    witam jak mam połączyć latopa z xboxem zeby był internet w xboxie w lapku mam szybkiego neta przez wifi moze ktos mi pomóc ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. lorddark

    lorddark Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie dasz rady podłączyć do routera xbox'a kablem?
     
  4. marek1991

    marek1991 Banned

    Dołączył:
    Listopad 30, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie bo ruter jest z 20 metrów od xboxa nie da sie jakims kablem połaczyć xboxa i lapka ?
     
  5. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    druga karta sieciowa najlepiej udostępnienie połączenia.
     
  6. Pawors

    Pawors Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Polska
    Ja bym jednak wolał kombinować żeby podłączyć jednak do routera. Gdy podłączysz do lapka to będzie musiał być cały czas włączony żeby w box-ie był internet
     
  7. maxankazuya

    maxankazuya Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2012
    Posty:
    836
    Polubienia:
    95
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    jaka druga karta? przecie pisze że używa w laptopie wi-fi!
    Łączysz konsole z lapkiem kablem RJ-42 dodawanym do starszych modeli konsol (udostepniasz połączenie/internet i po sprawie)...
    ... bądź jeśli posiadasz model S łączysz się do sieci za pomocą wi-fi
     
  8. malawi

    malawi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2011
    Posty:
    226
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Chorzów
    tak jak pisze kolega wyżej robisz ja tak mam zrobione i jest ok wszystko fajnie chodzi ( tylko laptop caly czas wlaczony naturalnie )
     
  9. SavageBlackCat

    SavageBlackCat Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2012
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    kupić najtańszy AP TP-Linka podpiąć pod xklocka i skonfigurować w trybie Client najlepsze rozwiązanie a nie kombinowanie z lapkiem
     
  10. PoIse

    PoIse Banned

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    106
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    W domu
    Podłączasz konsolę i laptopa kablem krosowym (RJ-45)
    [​IMG]
    1.Wchodzisz w Cetrum sieci i udostępniania
    2.Zmien ustawienia karty sieciowej
    3.Zaznaczasz ethernet(siec lokalna) i Wifi.
    4.Klikasz prawym na zaznaczone pliki.
    5.Klikasz połączenie mostkowe.
    Wszystko powinno być ok.Ja tak sam robię i wszystko działa ;)
    PS: Wszystko sam pisałem ,a nie skopiowałem.
    Pozdrawiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum