1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Laptop do 2600 zl

Temat na forum 'PC' rozpoczęty przez cptMichaaX, Maj 9, 2013.

  1. cptMichaaX

    cptMichaaX XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2010
    Posty:
    1146
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Ropczyce
    Szukam laptopa najlepiej z Windows 7, i5 bądź i7 i sporadycznie do takiej gry jak Total WAr
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Jakis asus ,toshiba lub acer
     
  4. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Acer V3 z matrycą IPS FullHD
    Lenovo Z500 z GT640
     
  5. cptMichaaX

    cptMichaaX XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2010
    Posty:
    1146
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Ropczyce

    gdzieś czytałem jak i kilku kumpli( w tym jeden informatyk ) mówili mi że Acery nie są dobre
     
  6. paxmack

    paxmack Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    477
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Wroclove
    To ci źle powiedzieli ;) Kiedyś acery były strasznie dupne, ale teraz ich jakość się znacznie poprawiła. Poza tym czy acer czy asus, bebechy są tej samej firmy :) Najrozsądniej chyba wygląda lenovo w tej cenie z grafiką dedykowaną.
     
  7. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    i mają racje są awaryjne pada gpu. Jeden już mi wymiekł
     
  8. cptMichaaX

    cptMichaaX XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2010
    Posty:
    1146
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Ropczyce
    no i właśnie mi to kolega powiedział!

    Na razie jestem za Lenovo!
     
  9. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Lenowo ujda kazdy lapek co ma grafe do grania to i problemy z przegrzewaniem ale nie odrazu.
     
  10. paxmack

    paxmack Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    477
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Wroclove
    Jak kupiłeś 3 lata temu, to nie ma się co dziwić. Rozmawiamy o nowych modelach. Przeczytaj sobie opinie na temat packardbell :)
     
  11. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Nowe Acery to zupełnie inne sprzęty niż te starsze. W moim odczuciu są to teraz lepsze sprzęty niż np. Asusy...
     
  12. mateusz_44

    mateusz_44 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Dębica
    Polecam lenovo z 580 z i5 ma wbudowaną nagrywarką która obsługuje nagrywanie xgd3 przez burnermax payload v0.15 na x kom zakupilem go za 2499 bez systemu z 8 gb ram

    Wysłane z mojego MT27i za pomocą Tapatalk 2
     
  13. cptMichaaX

    cptMichaaX XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2010
    Posty:
    1146
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Ropczyce
    Karta graficzna jest ważna i ram!
     
  14. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    pamięć RAM można zawsze dokupić

    w tej cenie to raczej i5 + GT640/645 ewentualnie GT730
     
  15. paxmack

    paxmack Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    477
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Wroclove
    Bierz lenovo, dokup ramu,tak żebyś miał min 8 GB. Karta na pewno pociągnie jeszcze nowe gry :) Będziesz zadowolony... myślę.
     
  16. cptMichaaX

    cptMichaaX XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2010
    Posty:
    1146
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Ropczyce
    No a jak dokupię RAM to nie spada gwarancja ?! Czy może najlepiej od razu przy zakupie by w sklepie mi zamontowali
     
  17. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    W sklepie niech ci doloza i juz.
     
  18. ziutas

    ziutas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2010
    Posty:
    95
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Poza tym w żadnym laptopie nie ma plomb na klapce od RAMu, czy dysku twardego. Spokojnie można dokładać czy wymieniać. Jedynie w przypadku gwarancji najlepiej wrócić do fabrycznej konfiguracji :)

    OBEY ZIUTAS !! <=> GT-S5660 with Tapatalk 2
     
  19. cptMichaaX

    cptMichaaX XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2010
    Posty:
    1146
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Ropczyce
    hmmmm, czekam cały czas z ogłoszeniem wymagań do Rome 2 Total War i wtedy będę wiedział co potrzebuje najbardziej. Dzięki za podpowiedzi

    Wtedy będę jeszcze pisał !
     
  20. Omna_pl

    Omna_pl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 30, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Radziłbym Lenovo Y580 z wydajniejszą kartą graficzną,bo taktowanie procesora i5 będzie bardzo podobne. Co do jakości wykonania nie można mieć zastrzeżeń,a spokojnie zmieścisz się w podanym przedziale cenowym.
     
Wczytywanie...

Poleć forum