1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Laptop i przeróbka Lite-On'a

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez brattanek, Grudzień 24, 2008.

  1. brattanek

    brattanek P2Mforum.info Członek Załogi Administrator Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2007
    Posty:
    1354
    Polubienia:
    530
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KTW
    Z tego co się orientuję trzeba mieć port COM w kompie. Mój laptop nie ma. Czy jest jakaś możliwość wyciągania Key i wgrywanie firmware np. za pomocą przejściówki USB->COM lub coś innego?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dreed

    Dreed Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2008
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    3Miasto
    eh.. kazdy laptop musi miec com'a na stara myszke np. :)
    a masz programator czy tez zamierzasz kupic?
    bo jezeli chcesz wszystko pokupowac to wolal bym kupic extractora.. 180zl allegro.
     
  4. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa

    co ty gadasz praktycznie zadej laptop nie ma juz coma.
    to zlacze dsub jak com to jest wyjscie vga....
    A czu pojdzie przez przejsciowke.....watpie ale moze ktos sprobuje.
     
  5. Dreed

    Dreed Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2008
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    3Miasto
    jak niewiesz czy pojdzie to poco w ogole zabierasz glos w tym temacie.

    @ Dowiedzialem sie od serwisanta - ze jezeli kupisz konkretniejsza przejsciowke (drozsza z allegro :p)
    ze sterownikami powinno wszystko smigac.
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Zabieram glos gdy ktos pisze ewidenta bzudre ....chyba ze twoj post jest podszyty nuta ironiii :) wtedy sorry zwracam honor:)
     
  7. daniel2100

    daniel2100 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jest taka przejściówka która jest wykrywana jako port com a nie tylko emulowana(pełna emulacja) , znajomy ma coś takiego robi na niej ferdki , niestety na innych podobnych tego typu nie chciało ruszyć.
     
  8. MYCA007

    MYCA007 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Żeby wgrać FW musisz podłączyc napęd przez Sata, a w laptopie nie ma wyprowadzonego tego złącza na zewnątrz, więc nie da rady.
     
  9. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Zapomniałeś o czymś takim jak eSATA.
     
  10. MYCA007

    MYCA007 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Raczej nikły procent laptopów ma wyprowadzone eSATA...
     
  11. brattanek

    brattanek P2Mforum.info Członek Załogi Administrator Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2007
    Posty:
    1354
    Polubienia:
    530
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KTW
    na allegro jest takie cudo http://allegro.pl/item508232609_xecuter_connectivity_kit_v3_pro_liteon.html i pisze, ze przez USB tez sie da ktos probowal?
     
Wczytywanie...

Poleć forum