1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Laptop pod Diablo 3

Temat na forum 'PC' rozpoczęty przez mickub, Wrzesień 14, 2012.

  1. mickub

    mickub Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Katowice
    Mam pytanie jako laptop nadawałby się pod granie w nowego Diablo na max detalach?

    Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. 4Fun

    4Fun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    196
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Z laptopami ciężko, cena takiego lapka to kwestia 2.5+k. Bardziej opłaca się złożyć pc...

    ZaTapatalkOwane z Samsung Galaxy Y
     
  4. chewbacca

    chewbacca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 26, 2009
    Posty:
    51
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    za 3k dostaniesz lenovo y580 z geforcem gtx 660m, w tej cenie bije konkurencje na glowe
     
  5. strashak

    strashak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2009
    Posty:
    51
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Posiadam msi ge620. Na dzis nie wiem czy 2k warty. Diablo 3 i starcrafta 2 ciagnie bez problemu na full detalach.

    Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
     
  6. kacperex

    kacperex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2011
    Posty:
    314
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    Kuriozalnie Diablo 3 nie ma wcale dużych wymagań, zarówno od strony graficznej jak i przeliczeniowej. Na słabszych maszynach też śmiga bez problemu.
     
  7. mickub

    mickub Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Katowice
    Nie wiem właśnie jak 3, bo np 2 była bardzo dobrze zoptymalizowana i na słabszych maszynach ładnie chodziła. Bo generalnie od gier to mam konsole, laptop miałby być tylko pod Diablo.


    Strashak
    Mógłbyś podać dokładne oznaczenie modelu? Patrzyłem na allegro ale modele msi ge920 kosztują i nawet po cztery tysiące.


    Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
     
  8. kokakoala

    kokakoala Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Gram w D3 bez problemu na lapsie z i3 M330, geforce gt330M (z małym oc) i 4GB DDR3 na rozdzielczości 1680x1050 i wszystkimi ustawieniami na maksa. Więc gra ma małe wymagania.
     
  9. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Na czymś takim jak ma kolega kokakoala bez problemu pograsz sobie w Diabełka :)
     
  10. desupl

    desupl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2011
    Posty:
    72
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ja gram na i7, 8gb ramu i gf 630m - diablo 3 na full bez żadnych zacięć, a laptop do najlepszych nie należy :)
     
  11. strashak

    strashak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2009
    Posty:
    51
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    @mickub moj lapek to msi ge620. Kupowalem go ponad rok temu. Wtedy kosztowal 2600. Bez problemow ciagnie d3 jak i starcrafta2 na full detalach. I5 na pokladzie i geforce 540

    Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
     
  12. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Podaj budżet
     
  13. brattanek

    brattanek P2Mforum.info Członek Załogi Administrator Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2007
    Posty:
    1354
    Polubienia:
    530
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KTW
    Ponoć bardzo dobrze się sprawują Alienware Laptops
     
Wczytywanie...

Poleć forum