1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Laptop Skyrim i sciereczka

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez jamakata, Grudzień 20, 2011.

  1. jamakata

    jamakata Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wiec nagrałem dzisiaj swoją 1 grę na Xbox 360 LT 2.0.
    Ale niestety nie działa wychodzi przy logu Skyrim by Wyczyścic Sciereczka i zresetowac Xboxa Skyrim od Dog.
    Nagrywałen na Laptopie z nagrywarka Hitachi HTS5.... albo bo nie jestem pewny Slimtype DVD A....
    Płyta nagrywana na Verbatinie z prędkościa 2X.
    I tu moje pytanie czy te nagrywarki są w stanie posciągnac nagrywanie gier na Xbox?
    Czy zmniejszenie prędkośći na 1X coś zmieni?
    Nagrywałem Burnem może zmienic na Clone?
    Narazie nie mam możliwości nagrania na innym PC
    Więc licze na wszelkie porady THX
    Jeszcze jedno Weryfikacja staneła na 46%
    Jeszcze kasowałem DVD layer notatnikiem z pliku dvd
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Reit

    Reit Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2011
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    konsola podłączana do internetu ?
     
  4. jamakata

    jamakata Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie, dzisiaj Przerabiana Była
     
  5. Dante41k

    Dante41k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2011
    Posty:
    304
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gorzów Wlkp.
    A na pewno dobrze nagrałeś płytę? Na forum masz poradnik jak nagrywać nowe gry. Nagrywarka tak naprawdę nie ma większego znaczenia bo ja nagrywałem gry na naprawdę starym laptopie w którym nagrywarka ledwo działa i na nowym sprzęcie i nie widziałem żadnej różnicy w działaniu.
     
  6. jamakata

    jamakata Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak mi sie wydaje nagrywałem z poradników ale nie z tej strony.
    Moze ten skasowany dvd layer z pliku dvd coś popsuł?
     
  7. jamakata

    jamakata Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nagrywasz z pliku dvd co jest z iso, nie zmniejszaj poniżej 4x nagrywania
     
  9. jamakata

    jamakata Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tylko że to stary Laptop i wątpie że 4x zadziała
     
  10. jamakata

    jamakata Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ma ktoś jeszcze jakieś porady?
     
  11. ziomo8

    ziomo8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    274
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jak ktoś będzie miał to napisze, nie śmieć.
    Coś robisz źle. Weź jeszcze raz tutorial o nagrywaniu XGD3 na zwykłych nagrywarkach i zacznij od nowa krok po kroku. Layerbreak w .dvd ma zostać, w imgburnie ustawić taki sam i nagrywaj na 2x. Możesz włączyć weryfikację po nagraniu, trochę to trwa, ale będziesz wiedział czy nagrywarka dobrze nagrywa, bo może wali błędy.
     
  12. play2001

    play2001 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak wyżej ,powoli zrób wszystko jeszcze raz,Skyrim od Doga nagrywałem na laptopowej nagrywarce LG,laptop tez nie nowy już, mi wszystko gra
     
Wczytywanie...

Poleć forum