1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Laptop vaio VGN-a417s jako monitor do xbox'a 360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez tragedyia, Październik 17, 2010.

  1. tragedyia

    tragedyia Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam laptopa w którym znajdują się WEJŚCIA VGA na czincze w stacji dokującej, chciałbym podłączyć xboxa ale nie wiem jak, bylbym bardzo wdzięczny za pomoc. Czytałem wiele ale to wiele postów, związanych z tym tematem ale w każdym z nich. Wszyscy mieli TYLKO WYJSCIA VGA, HDM itp. A w mojej sytuacji jest odwrotnie
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    nigdy sie nie spotkałem żeby laptop mial wejscie video lub wejście vga
    równiez i ty ich nie masz więc nie da sie obrazu z xboxa
    w ten sposób wyswietlac na ekranie laptopa
    VGA out yes
    Audio/Video out

    jest inny sposób poprzez kartę TV podłaczaną przez USB która
    posiada takie wejście lecz jakość obrazu i rozdzielczość będzie słaba
     
  4. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12084
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jeśli ma wejście, to zapewne jest aplikacja która będzie nagrywać obraz
     
  5. RAKUPL23

    RAKUPL23 Banned

    Dołączył:
    Październik 10, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Strzelce Krajeńskie
    ja mam hdmi w laptopie i probowalem podlączyc i nie działa ;/
     
  6. tragedyia

    tragedyia Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    no faktycznie masz wejscie to podłacz kablem composite
    lub component i sprawdx czy śmiga ? w czym masz problem ?
     
  8. tragedyia

    tragedyia Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W tym ze nic sie nie dzieje:)
    Szukam tego oprogramowania ale znalesc nie moge:/ SONY PORT REPLICATOR vgp-prav2
     
  9. tragedyia

    tragedyia Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    I jak da sie cos z tym zrobic??
     
  10. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12084
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Zainstaluj sobie aplikacje do nagrywania z kart telewizyjnych
     
  11. fazarro

    fazarro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2009
    Posty:
    182
    Polubienia:
    40
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    wez sluchawke i zadzwon do supportu sonego
    musza Ci pomoc
    jak nie pomoga to zadzwon jeszcze raz ale przedstaw sie jako pracownik jakies sieci sprzedajacej IT/RTV i popros o instrukcje na maila
    nie powinno byc problemu :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum