1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Laptop (WIN 7) + Blueconnect 7gb + XBOX Slim = XBOX LIVE ? Istnieje taka mozliwosc?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Lopez_, Październik 29, 2012.

  1. Lopez_

    Lopez_ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 17, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Czy istnieje mozliwosc polaczenia sie z XBL przy pomocy Blueconnecta i laptopa Samsung R540 z WIN 7? Jezeli tak to bede bardzo wdzieczny za rozpisanie w jaki sposob to zrobic.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  4. Lopez_

    Lopez_ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 17, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  6. Lopez_

    Lopez_ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 17, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jezeli dobrze rozumiem to w obu przypadkach potrzebny jest kabel ethernet. Czy istnieje jakas alternatywa i mozliwosc wykorzystania np wi fi w przypadku gdy nie posiadam kabla?
     
  7. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    jak masz modem wifi to pewnie.Problrm jeszcze bedzie bo rozumiem ze masz limit 7gb takze szybko to wykorzystasz
     
  8. Lopez_

    Lopez_ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 17, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    brak edycji posta

    Utworzylem hot spota tak jak zostalo przedstawione to na filmiku
    Jak utworzyć HotSpot w systemie Windows 7 - YouTube

    XBOX odnajduje go ale niestety po wpisaniu hasla nie chce sie polaczyc...

    Udalo mi sie polaczyc z live'em za pomoca programu Connectify. Utworzony na laptopie hotspot bezproblemowo odnalazlem na xbox'ie.

    Ciekawy jestem na jak dlugo starczy limit 7gb transferu...

    Info Post pod postem. Używaj opcji edycji. #ESLORD

     
  9. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    tydzien moze
     
Wczytywanie...

Poleć forum