1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Laser (piszczy)

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez hobbit, Styczeń 8, 2009.

  1. hobbit

    hobbit Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 12, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkim pisze ponieważ ostatnio wymieniłem sobie laser w napędzie i gdy załanczam jakąś grę zaczyna piszczeć laser ,nie glośno ale tak ze w czasie gry można to słyszeć.Chciałbym się dowiedzieć czy to przez to że jest to nowy laser i po jakimś czasie to zniknie czy to coś jest nie tak.Proszę o szybką odpowiedz.
    Z góry dziękuje :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Monk666

    Monk666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    127
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    moze potestuj na innych plytach np audio lub jakis filmik na dvd czy divix.
    Moze to nie laser piszczy tylko cos zle poskrecalem i sie trze czy cus?
     
  4. papux

    papux Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2008
    Posty:
    371
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Oczywiście że laser.

    promień lasera jest zbyt mocny przez co cewki świrują.
    Rozumiem że po wymianie ściągłeś zworkę zabezpieczającą i wysterowałeś laser do pracy z napędem potencjometrami zachowując przy tym pełną kontrole miernikiem.

    Jeśli tego nie wysterowałeś laser nie będzie działał poprawnie.
     
  5. hobbit

    hobbit Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 12, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pokombinuje coś z tym i dam znać bo tak nie może działać
     
  6. PITER-POL

    PITER-POL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jestem ciekaw co w przypadku mojej nowej konsoli Arcade, płyta z dodawanym dyskiem zacina się, gdy ruszam konsolę to coś w niej "lata". Konsole zakupiłem 2 dni temu. Byłem przygotowany na głośne działanie, ale... co polecacie ?
     
  7. papux

    papux Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2008
    Posty:
    371
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Lata każdemu. To żyroskop, pozycjoner.

    Zaciekawiło mnie sformułowanie:
    płyta z dodawanym dyskiem

    Może ktoś zrozumie o co ci chodzi. Powodzenia
     
  8. damianwroc

    damianwroc Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    365
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ty no ja rozumiem . On ma chyba wersje Premium :DD i dysk, i płyta z grą
     
  9. CHAST

    CHAST Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2008
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin
    a ja myśle że ma na myśli płytę z grą :) ARCADE nie ma dysku
     
Wczytywanie...

Poleć forum