1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Laser w xbox 360.

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez ziomal666v, Luty 22, 2013.

  1. ziomal666v

    ziomal666v Banned

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2013
    Posty:
    60
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam mam takie pytanie. Chciałbym wyczyścić laser, rozebrać konsole, nowego kupować nie bede bo narazie nie mam kasy. Jest taki problem, wszystkie gry chodza plynnie, no chociaż w jednej-dwóch są lagi w niektórych miejscach, w far cry 3 wszędzie są lagi, 15 fps i myślę, że to laser tylko, że ani razu mi nic nie wyskoczylo, ze mam wyczyscic sciereczka czy coś, a gry się instalują na dysku bez problemu, jest jakiś poradnik dot. czyszczenia lasera? :p A wlasnie jak to jest z tymi plytami DVD, które laser czyszcza?
    Chyba, że to nie laser, a coś z konsola, tylko ze konsola chodzi cicho, nie grzeje sie zero bledow, jasper ;p
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: Laser w xbox 360.

    Jak instalujesz na hdd, to co ma miec wspolnego laser. Zapewne tak ma byc tak dzialaja te gry

    wysłano z xbox 360 RGH LINUX.
     
  4. ziomal666v

    ziomal666v Banned

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2013
    Posty:
    60
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Rozumiem, czyli to nie laser. Myslalem, ze chodzi tutaj o laser, far cry 3 powinno chodzić plynnie, a nie chodzi, a jeżeli to nie laser to już chyba znam rozwiązanie.
    czyli, jeżeli gry sie instaluja na dysku bez problemow, zero bledow typu sciereczka to znaczy, ze laser jest sprawny?
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Odp: Laser w xbox 360.

    Wyczyść cache na dysku. Jak nie pomoże to Odłącz dysk i zobacz czy dalej to samo.

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  6. ziomal666v

    ziomal666v Banned

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2013
    Posty:
    60
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie działa to ani to, nie ma różnicy czy gra jest na HDD czy z płyty, robiłem takjakby format xbox'a zformatowałem dysk, pamieć wew i dałem rozpocznij konfiguracje..
     
  7. ziomal666v

    ziomal666v Banned

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2013
    Posty:
    60
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ref prosze o szybka odpowiedz.

    Alert Nie pisz posta po postem. Edytuj.

     
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: Laser w xbox 360.

    To nie laser. Laser nie ma wpływu.

    wysłano z xbox 360 RGH LINUX.
     
  9. ziomal666v

    ziomal666v Banned

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2013
    Posty:
    60
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Okej, a czy to może być konsola? Czy gra, w sleeping dogs w niektóych miejscach mam spadki fps, a przy filmikach laguje strasznie, w nfs most wanted 2012 wqszystko plynnie tlyko, ze np jak sie zderze z policja z 30 fps spada gdzieś do 10 na pare sekund :p
    A jedno mnie dziwi, grałem w bete Crysis 3, medal jeszcze wcześniej na moim pendrive, przy formacie pisało,że moga być problemy w kosnoli, no oki.. Crysis 3 BETA tak samo jak FC3, nawet gorzej, medal podobnie chodził, to chyba wina pendrive, tak? ALe gdy z płyty zainstalowałem na pendrive NFS MOST WANTED 2012 czy forza horizon róznicy nie odczułem w fps'ach no jedynie, ze gra szybciej sie wczytywała.. Chce teraz Crysisa 3 mieć na X360, jeśli się okaże, że bedzie tak samo chodzić jak na pendrive? W sroda-czwartek kupuje dysk hdd.
     
  10. mano

    mano Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Rzeszów
    w Crysisie 3 sa duże spadki fps i nieraz sie wydaje jak by z 10 było, far cry 3 z tego co pamietam jak grałem to tez potrafił zwolnic przy dużym rozpierdzielu :p
     
  11. ziomal666v

    ziomal666v Banned

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2013
    Posty:
    60
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    @UP
    Wiem, wiem. Tylko, że u mnie wszędzie far cry 3 tnie, nigdzie nie jest plynnie nawet na bezludziu.. Po prostu nigdzie, jeszcze ani razu gra mi plynnie nie chodziła, wszędzie taksamo, nie ze sie zacina tylko, ze malo fps'ów ma. Nie 30, tylko 10-15.
     
  12. Yarkezy

    Yarkezy Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2011
    Posty:
    313
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Piotrków TryBunalski
    Oryginał czy Piraty ? Jak na piratach lecisz to źle wypalona płytka bankowo skoro niektóre gry tnie. a jak org to nie mam pojęcia, skoro HDD nie pomaga a laser jest w porządku ;)
     
  13. ziomal666v

    ziomal666v Banned

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2013
    Posty:
    60
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Pirat ;p Szkoda mi troche lasera do srody dam rade. Nagrywam teraz bez OPC czy jakośtak i gitara bo wczesniej w sleeping dogs jak byl właczony OPC to blad w weryfikacji, verbatim + ihas dziwne, a teraz nagrywam bez tego, a mnie jedno dziwi far cry 3 nagrany z OPC wczesniej, zero bledow a gra tnie, no coz inne iso sprobuje sciagnąć jak kupie plyte.

    Dzisiaj nagram wieczorem Crysis'a 3, zobaczymy jeżeli nie będzie tnąć to znaczy, że FC3 zle sie wgrało, a może ktoś miał podobny problem?

    ~Drugi raz piszesz post pod postem w tym temacie. Za pierwszym razem OST. Teraz warn.//Luke
    ...
    Dobra nagrałem bez problemu Crysisa 3, w niektóych miejscach jest plynnie, a niekiedy normalnie fps spadają do chyba 15, czy to normalne?
    Dodam, ze gdy ogladam GP na yt to w tych miejscach gdzie u mnie ok. 15 fps to tam plynnie, dziwne?
     
Wczytywanie...

Poleć forum