1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LAST FM pod xbox

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Piotro83, Październik 24, 2012.

  1. Piotro83

    Piotro83 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 17, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Olsztyn
    Przepraszam ale się nie znam - proszę o pomoc
    Przedwczoraj kupiłem sobie golda i chciałem jak to przyzwoity użytkownik wykorzystać możliwości konsoli pod gold.
    Założyłem sobie konto na LAST.FM - logowanie pod xbox na last.fm przeszło pomyślnie.
    No i pomyślałem że posłucham sobie radia(podobnie z muzu.tv) a tu jak zwykle w zły region - nie posłuchasz sobie muzyki.

    Czy na wszystko jest blokada regionalna?. Myślałem że mając golda moge więcej niż tylko granie z ludźmi przez net itp

    Może jest jakieś rozwiązanie?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    zalozyc konto np na Wielka Brytanie, na Polskim wiekszosc rzeczy jest niedostepna
     
  4. Piotro83

    Piotro83 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 17, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Olsztyn
    Ale jak mam już konto założone które ma golda to jak założe inne/nowe to już golda mieć nie będe?
    A może można zmienić konto istniejące na GB?
     
  5. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Gold jest na dane konto a migracja chyba juz na inny region nie dziala.
     
Wczytywanie...

Poleć forum