1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Łatwe pytanie.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez roland187, Czerwiec 18, 2010.

  1. roland187

    roland187 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Czy jak kupie dysk twardy (120GB) do arcade to: będzie możliwa opcja zainstalowania gry (np. GTA EfLC) na niego i grania w owe gry bez płyty ? Wiem że pytanie dla użytkowników jest banalne ale chciałbym się upewnić...
    :ban
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mateuszchm

    mateuszchm Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2010
    Posty:
    98
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łódź
  4. Xenny

    Xenny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    122
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Wcale nie, płyta musi być w napędzie.
     
  5. mateuszchm

    mateuszchm Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2010
    Posty:
    98
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łódź
    Plyta jest tylko potrzebna do uruchomienia gry ale naped nie pracuje tylko czyta z dysku
     
  6. gruby33

    gruby33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    724
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Co ty gadasz za głupoty. Grałeś kiedyś na X360 bez płyty w napędzie? Chyba tylko z XBR.

    Płyta musi być w napędzie. Ale jeśli masz grę na dysku to płytę tylko na starcie i potem już wcale jej nie używa.
     
  7. Pszczoła

    Pszczoła Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2010
    Posty:
    275
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    tak plyta musi byc w napedzie. A instaluje sie po to zeby sie naped nie zuzywał... :) i chodzi o wiele ciszej.
     
  8. roland187

    roland187 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Czyli nawet po zainstalowaniu gry i tak muszę mieć płytę w napędzie??
    To czemu służy ta opcja??
     
  9. roland187

    roland187 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
  10. Pszczoła

    Pszczoła Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2010
    Posty:
    275
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Proszę .. i nie pisz postu pod postem :) :DD bo warna dostaniesz :DD
     
  11. PremiumPRO

    PremiumPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    665
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Żeby konsola działała ciszej i płyta się nie rysowała. By grać bez płyty musisz mieć JTAGa.
     
  12. roland187

    roland187 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
  13. even ope PL

    even ope PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    79
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Aberdeen
    Tak grałem, często w Worms-y pykam i płyta nie jest potrzebna :yeye:

    Sorki nie mogłem się powstrzymać.
     
  14. PremiumPRO

    PremiumPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    665
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Niewiem dokładnie co to JTAG. Słyszałem że można grać wtedy bez płyty. Może jakieś hackowanie układów. Niewiem. Nie mam i nie będę miał.
     
  15. TomalasPL

    TomalasPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    624
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wwa
    Wormsy to gra arcade... zamiast płytki wymaga ona żebys miał pendrive wsadzony czyli można to uznać za to samo :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum