1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Layer breaker- problem

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Raizel, Czerwiec 25, 2010.

  1. Raizel

    Raizel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Zassałem z naszego forum ******* "Prince of Persia - Zapomniane Piaski PL up-atmpitbull". Po ściągnięciu zmieniłem WAVE z 4 na 2 a potem znów na 4. Wrzuciłem do agbx360. Sprawa wygląda tak:
    [​IMG]

    Wszystko by było ok, ale gdy chcę wypalić płytę za pomocą clonecd, podczas montowania pliku .dvd o treści:
    wyskakuje błąd, że "Nie można otworzyć pliku Layer breaker=1913760. Nie mozna odnaleźć określonego pliku". Zignorowałem błąd i wrzuciłem obraz iso. Płyta się wypaliła, ale w xbox'ie się nie odpala. Po wrzuceniu coś się ładuje a potem tylko widać logo Xbox'a nic więcej. A to agbx po weryfikacji płyty:
    [​IMG]

    Na pierwszy rzut oka już widać, że jest coś nie tak z Layer breaker'em. Będę wdzięczny za każdą pomoc.

    EDIT: Sciągnąłem transformers i znów ten sam problem z clonem. Jakieś pomysły?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. komran

    komran Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Podkarpacien
    Musisz sobie pobrać wersją abgx360 z moedm który widzi wave 5 i 6.

    http://xboxforum.pl/oprogramowania-f13/[tutorial]-sprawdzanie-kopii-gier-dla-ixtreme-lt-42393.html

    Z tego wątku wyżej.

    A co do Layer breaker to wygląda poprawnie. A zmień nazwę pliku iso na pop.iso i tak samo w dvd wpisz. Może masz tam za dużo spacji albo jakiś znaków i dlatego głupoty pokazuje. Jak nie idzie Clonecd to spróbuj IMGburn.


    I nie nagrywaj nigdy płyt jako samo iso bo musisz ustawić LayerBreak=1913760 bo inaczej ci konsola nie odczyta gry.
     
  4. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    obraz z dysku jest ok
    obraz z płyty nie
    wiec zle sie nagralo cos z tym layerbreak - zastosuj sie do porad wyzej
     
  5. Raizel

    Raizel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2009
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Poszło za sprawą Imgburn'a. Nie mam pojęcia dlaczego clonecdwywalał bląd. Dziękuję za pomoc.
     
Wczytywanie...

Poleć forum