1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LayerBreak: 2086912

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kamil90hg, Listopad 5, 2011.

  1. kamil90hg

    kamil90hg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Chce nagrac Call.Of.Duty.Black.Ops.PL.XBOX360-SRT. Gra posiada natomiast LayerBreak: 2086912. Jest to rip od SRT i gra odpala na LT+1.9 i wyzszym. Dlaczego jest taki LB ustawiony? Nagrywalem na 2 roznych nagrywarkach uzywajac IMGBurn(calculate optimal) i CloneCd i nagrywanie staje podczas proby przelaczania na kolejna warstwe plyty. Co mam zrobic? zmienic recznie LB? gra nie przechpdzi weryfikacji w abgx bo nie ma jej w bazie...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  4. Dar43

    Dar43 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja jak dam calculate optimal to właśnie taki LB mam na każdej płycie xgd3 i wszystko śmiga bez problemu. Odinstaluj imgburn resetnij kompa zainstaluj na nowo i wypal ponownie. Standardowa plyta ma LB wlasnie 208..... a wszystkie obrazy xgd3 powinny miec 213..... A ty masz xgd2 jak napisał kolega wyżej

    A black ops to stary battlefield czyli xgd2 czyli LB 191.....


    Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
     
  5. kamil90hg

    kamil90hg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    dla XGD3 - LayerBreak=2133520 a ten jest jakis dziwny... do tego w imgburn wbralem opcje calculate optimal wiec powinno wybrac optymalny layerbreak
     
  6. twardy_5

    twardy_5 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 2, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dla xgd2 masz lb=1913760 a dla xgd 3 masz = 2133520. innych nie ma!!!
     
  7. sreberko

    sreberko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    356
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Musiałeś być nieźle sfurany jak to pisałeś, bo ja nie wiem o co Ci chodzi.

    Co ma 'calculate optimal' do LB? Odp. nic
    Standardowa płyta - a co przez to rozumiesz? Bo i XGD2 i XGD3 jest standardową
    A na koniec 'A black ops to stary battlefield' - ciekawe, a ferrari to stary maluch :lol:
     
Wczytywanie...

Poleć forum