1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Layerbreak

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez theragorn, Październik 12, 2011.

  1. theragorn

    theragorn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2010
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam nagralem GOWa 3 na plyte mialem ustawiony layerbreak w pliku dvd na 2133520 , wkladam plyte do konsoli wlaczam gre i widze czarny ekran i komunikat o sciereczce. Później sprawdzilem plyte abgxem i pisze ze obraz jest niezgodny poniewaz ustawiony na nim layerbreak ma wartosc 2086912 . Co robic >?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nagraj jeszcze raz najnowszym imgburnem i w tools zaznacz calculate optimal:)
     
  4. MuchaPolska

    MuchaPolska Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2011
    Posty:
    142
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Przecież abgx nie rozpoznaje .iso XGD3. Masz LT+ 2.0? Jak tak to nagraj jak kolega wyżej napisał lub CloneCD.
     
  5. albinos

    albinos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    193
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    i jak sie przy wypalaniu zapyta zaznacz truncate
     
Wczytywanie...

Poleć forum