1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Layerbreak

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez patryk2828, Październik 14, 2011.

  1. patryk2828

    patryk2828 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam czy na przeróbce lt 2.0 muszę zmieniać layer break bo mam 1913760 ? ściągnełem mma ea sports przepuściłem abgx'em i wszsytko ok .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Krzysiekx27

    Krzysiekx27 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2010
    Posty:
    157
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    zależy od gry. Te gry które są zwykłe XGD2 mają LB 1913760 a te XGD3 (czyli np. GOW3 albo Forza 4itp) mają LB 2xxxxx nie pamietam jak to szło ale wiem ze od dwójki się zaczynał w każdym razie chodzi o to ze trzeba zmienić.
     
  4. patryk2828

    patryk2828 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    tzn ze musze zmienic jak mam 1913760 ? na jaki ??
     
  5. peco

    peco Banned

    Dołączył:
    Październik 5, 2011
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    przy tej grze nie musisz .WYPALAJ tak jak jest!!!
     
  6. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City
    taki ma byc 2133520
    a najlepiej sciagnac mgburna nowego i ustawic w opcjach na calculate optimal
     
  7. MuchaPolska

    MuchaPolska Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2011
    Posty:
    142
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Taki ma być tylko przy XDG3 (.iso 8,13 GB) a przy XGD2 (.iso 7,29 GB) ma być 1913760 czyli na MMA :).
     
Wczytywanie...

Poleć forum