1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LCD - czarny obraz, CRT - wszystko ok.

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez kajdzioch90, Czerwiec 2, 2009.

  1. kajdzioch90

    kajdzioch90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pińczów
    Witam,

    Przeszperałem forum i nigdzie nie znalazłem problemu podobnego do mojego, który wydawać się może banalny, jednak nie mam pojęcia jak go rozwiązać.

    Gdy chcę podłączyć konsolę pod monitor LCD, ten w ogóle nie reaguje, nie wyświetla się nic, jest tylko czerń. Tym samym kablem podłączona konsola do monitora CRT wyświetla wszystko w porządku.

    Ktoś wie co może być tego przyczyną?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. DjKwaku

    DjKwaku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Piekary
    rozdzielczosc ?? odswiezanie ?

    innej mozliwosci (chyba) nie ma

    monitor LCd ile cali ??
     
  4. kajdzioch90

    kajdzioch90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pińczów
    Sprawdzałem na najniższej, potem na 1024x768.

    LCD ma 18 cali, a CRT 17.

    Hm, odświeżanie... Zaraz sprawdzę, nie pamiętam czy sprawdzałem (bo już z milion sposobów robiłem).

    EDIT:
    Nie mam takiej opcji jak "Odświeżanie". Jest rozdzielczość, referencja i format obrazu.
     
  5. DjKwaku

    DjKwaku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Piekary
    18 cali ?? to jakas nowa panorama HD ready ?

    a powiedz mi jakim kablem podlaczasz ?? w LCd masz wiecej niz 1 wejscie ?? jezeli tka to moze on nie wykrywa ze cos podlaczyles gdzies na obudowie musi byc guzik Source klikaj moze monitor sie sam nie przelacza na inne zrodlo obrazu
     
  6. kajdzioch90

    kajdzioch90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pińczów
  7. kajdzioch90

    kajdzioch90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pińczów
    Jeśli to ma jakieś znaczenie, to przy włączonej konsoli światełko jest zielone, a przy wyłączonej zmienia kolor na pomarańczowy.
     
  8. DjKwaku

    DjKwaku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Piekary
    hmmm no to ja Ci juz nic wiecej nie pomoge... moje pomysly sie skonczyly na ten temat

    jedyne co bym jeszcze sprawdzil to jak sie wyjmie memerke albo dysk to konsola robi nowe ustawienia ? tzn nie jestem pewny ale moze cos w ustawieniach konsoli mu nie pasuje i najlepiej odpalic ja "na nowo"
     
  9. DjKwaku

    DjKwaku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Piekary
    acha czyli monitor wykrywa ze cos jest podlaczone ale nie potrafi wyswietlic obrazu ....

    musisz bawic sie ustawieniami w konsoli ....


    Ps. moze ktos polaczyc mojego posta ?? myslalem ze samo sie polaczy
     
  10. kajdzioch90

    kajdzioch90 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pińczów
    Dzięki. Może ten monitor jest po prostu zepsuty? Potem sprawdzę na innym urządzeniu.
     
  11. Bandzioch

    Bandzioch Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2007
    Posty:
    150
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Anywhere City
    moze uda ci sie uruchomic tym sposobem - YouTube - How to reset the resolution on an Xbox 360
     
Wczytywanie...

Poleć forum