1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LCD Tv a kabel HDMI

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pop302, Wrzesień 8, 2010.

  1. pop302

    pop302 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam

    Posiadam xbox 360 elite oraz monitor LCD TV. Czy istnieje mozliwosc podlaczenie przez kabel HDMI, na VGA slabo to wyglada ;/. Prosze o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    a skad my mamy wiedziec czy w tym monitorze jest odpowiednie wejscie??? moze jakis model albo cos? jesli jest wejscie dvi to da sie podlaczyc
     
  4. pop302

    pop302 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    samsung sync master 741mp
     
  5. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
  6. pop302

    pop302 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    kurcze szkoda myslalem ze pogram sobie w gta 4 ciekawie. A jest jakis sposob by obraz byl taki jak na HDMI ?
     
  7. leszekcce

    leszekcce Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2009
    Posty:
    89
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ja kiedyś do monitora 19' podpiąłem Xboxa i obraz był idealny. A nawet nie wiem czy nie lepszy niż na TV 32 cale HD Ready
     
  8. w@wRzYn

    w@wRzYn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2010
    Posty:
    160
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kielce
    jest opcja. podepnij nie przez hdmi tylko hdtv z przejściówką ogólnodostępną na rynku. Sam tak czasami pogrywam jak mam telewizor zajęty :)
    Pomogłem?Podziękować wypada...
    edit: a obraz hdtv a hdmi nie wiele się różni jak dla mnie po za kolorami troszkę żywszymi. grasz na hdtv z dobrą jakością !
     
  9. leszekcce

    leszekcce Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2009
    Posty:
    89
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  10. pop302

    pop302 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dziekuje wam wszystkim za pomoc :) sproboje z tym hdtv
    edit: w@wRzYn czy moglbys mi dokladnie wyjasnic co ja mam kupic, nie zabardzo sie orientuje ;/
     
  11. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Kabel VGA masz pewnie za 20pln, jakies chinske padlo. Kup oryginalny VGA od MS to bedziesz mial jakos lepsza niz na HDMI czy DVI, bo nie bedziesz mial tak ostro nasyconej czerni tylko kolorki jak na PC.
     
  12. pop302

    pop302 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    VGA mam z zestawu konsoli elite. Nie mam kabelka za 20 zl.

    vga orginalny microsoftu

    //HoFi:9.Nie pisz postów pod sobą (do tego służy przycisk "edytuj").następny taki post i warn//
     
  13. leszekcce

    leszekcce Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2009
    Posty:
    89
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ja kupiłem najtańszy kabel a następnie za namową oryginalny Microsoftu i żadnej różnicy nie było.
     
Wczytywanie...

Poleć forum