1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LCD tv nie odtwarza obrazu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez adamreal, Październik 29, 2010.

  1. adamreal

    adamreal Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bielsko-B
    Witam! Mam problem z nie wyswietlaniem sie obrazu na Lcd, sprawdzalem wszystko czy dobrze jest podpiete, dzwiek dziala, tylko obraz sie nie wyswietla. Jak sprawdzalem kablem vga na monitorze to dziala bez problemu, a na lcd nic, podlanczalem kablem orginalnym.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ATi

    ATi Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Milanów
    Rozumiem że LCD z HD? i podłączyłeś wszystkie kable?
     
  4. adamreal

    adamreal Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bielsko-B
  5. ATi

    ATi Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Milanów
    A napewno dobrze podpiąłeś kable od HD i czy na typ prztyczku przy wejściu do konsoli przełączyłeś na HD TV?
     
  6. sreberko

    sreberko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2009
    Posty:
    356
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Twój TV to zapewne HD Ready i nie obsługuje Full HD, a masz ustawioną rozdzielczość 1080p. Zmień rozdzielczość na 720p i powinno być OK.
     
  7. adamreal

    adamreal Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bielsko-B
    Chcecie pomoc czy glupio pytac.. Tv jest hd z obsluga 1080p i dla wiadomosci pstryczek jest na HD TV.
     
  8. p3rry

    p3rry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 9, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    lublin/dundee (SCO)
    Pożycz lub kup kabel HDMI, jeśli na nim wszystko będzie ok to albo źle podpiąłeś kable albo masz walnięte wejście wideo.
     
  9. adamreal

    adamreal Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bielsko-B
  10. Milosz9022

    Milosz9022 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2010
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Hajnówka
    Telewizor hd bez hdmi dobre.... Podaj model TV i podłącz prze euro.
     
  11. adamreal

    adamreal Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bielsko-B
    Jestes jakis nie dorobiony????? Pisze wyraznie wyjscie a nie wejscie l.o.l
     
  12. BratJana

    BratJana Banned

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jakim kablem podłączasz xbox-tv ?? xbox xenon - falcon - jasper?
     
  13. adamreal

    adamreal Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bielsko-B
  14. Eddy.Adam

    Eddy.Adam Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2010
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałbrzych
    A podpinasz wszystkie 6 wtyczek do tv?
    ew przełącz na zwykły i podepnij tylko żółty czerwony i biały i sprawdź czy masz obraz
     
  15. adamreal

    adamreal Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bielsko-B
    Teraz to juz wogole obraz sie nie wyswietla ani na monitorze, ani na zwyklym... duzo roboty bedzie z tym..
     
Wczytywanie...

Poleć forum