1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Leaf a CoD MW2

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez .:felek:., Listopad 29, 2009.

  1. .:felek:.

    .:felek:. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema niedługo będę miał neta w xboxie 360 i będę grał przez leaf i czy jak mam ixtreme 1.51 i CoD'a MW2 przerobie do wave 3 będę mógł na tym leafie bez problemu grać czy trzeba przerabiać na ix 1.61?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Możesz śmiało grać, bana dostaniesz tak samo za 1.51 jak i za 1.6, 1.61.
     
  4. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    Nie podłączaj konsoli do internetu. Dostaniesz bana i nie będziesz mógł korszystać z live i instalować gier na dysku.
    Ale offline będziesz mógł grać w ten sposób bez problemu.
     
  5. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    odpowiedzi poprzednikow sa totalnie bez sensu...

    Jak chcesz grac prze Leaf to nie dostaniesz bana bo nie laczysz sie z Xbox Live, ale jesli chcesz uniknac przypadkowego bana to musisz wylaczyc w profilu "automatyczne logowanie sie do xbox live" zeby przypadkiem sie nie zalogowal. - Wtedy na 100% bedziesz pewien ze nie dostaniesz bana.
    P.S. Leaf jest to cos takiego jak PeCetowe Hamachi. Grasz tak jakby w "Sieci lokalnej".
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    a co do patchowania do gra po prostu musi sie uruchomic wiec spokojnie pojdzie spatchowana na 1.51
     
  7. .:felek:.

    .:felek:. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli że muszę tylko routerem połączyć kompa i xboxa a na xbl nawet konta nie muszę robić tylko od razu na Leaf?
     
  8. pitek345

    pitek345 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    40
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    JG
    Na XBL nie musisz zakłądać konta wystarczy że podłączysz do routera konsole:p
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. aerO^
    Odpowiedzi:
    5
    Wyświetleń:
    795
  2. Czesi0
    Odpowiedzi:
    4
    Wyświetleń:
    553
  3. .:felek:.
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    657
  4. dziend0bry
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    623
  5. dziend0bry
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    495

Poleć forum