1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Leaf - Problem z dołączeniem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez aerO^, Kwiecień 29, 2010.

  1. aerO^

    aerO^ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    258
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Leaf/XLink - Problem z dołączeniem

    Witam , chciałbym zagrać z kolegą przez Leaf od razu mówię , że mamy gówniane neo i Xlink nie przejdzie , a to z tym 30 ms bajka dla dzieci obaj mamy grubo po 50 ms i działa. Chodzi o to , że mamy Halo Wars i zakładamy przez System Link , grę wykrywa i jak klikam na dołączanie wyskakuje error:
    "Nie udało się dołączyć do tej grupy , nie udało się połączyć z gospodarzem"
    Myślę , że to wina jakiegoś portu czy coś , nic nie ruszałem , może trzeba jakiś odblokować , bo grę wykrywa i można kliknąć dołącz , ale jak się dołącza to właśnie dołącza i wreszcie nie dochodzi , pomóżcie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tafmasterpl

    tafmasterpl Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  4. aerO^

    aerO^ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    258
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Dobra wypróbowałem tego XLinka , działa mamy po 50 ms , ale działa nie wiem co to za bajki z tym pingiem są... robimy to samo i jest ten sam error na Xlinku , w czym problem ?? Prosiłbym o szybką pomoc. Na Leaf i na Xlink jest ten sam error widzi grę można kliknąć dołącz i dołącza i tak z 20 sekund i ten error co pisałem wyżej.
     
  5. Pieter029

    Pieter029 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ok. Lublina
    Po pierwsze musisz mieć ping do osoby hostującej poniżej 30ms. Po drugie mając neostrade nie pograsz sobie przez XLinka/Leaf. Chyba, że masz światłowód lub jesteś wpięty do najbliższej centrali.
     
  6. zxcvbnm06-12

    zxcvbnm06-12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To wiec przez jaki internet najlepiej grac na xlink??
     
  7. Pieter029

    Pieter029 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ok. Lublina
    każdy inny niż neostrada :) moim zdaniem najlepiej jest mając sieć osiedlową.
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. Czesi0
    Odpowiedzi:
    4
    Wyświetleń:
    552
  2. pieczywo
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    547
  3. .:felek:.
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    656
  4. dziend0bry
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    623
  5. dziend0bry
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    494

Poleć forum