1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Leaf problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Czesi0, Marzec 31, 2010.

  1. Czesi0

    Czesi0 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam. Otóż ostatnio z kolegą chcieliśmy pograć sobie na leaf* i poustawialiśmy wszstko zostaało zrobione tak jak w poradniku. Kolega założył server w CoD MW2
    moja konsola go widziała dałem join i odliczało do 5 i ERROR potem próbowaliśmi jeszcze kila karazy dalej to samo. Co może być grane? Porty raczej mamy odblokowane bo jeżeli by były to byśmy się chyba nie widzieli (do końca nie wiem). Proszę o sugestie :)

    *- Leaf to jest program tak jak hamachi tylko że na xboxa. Można grać przez niego z przerobioną konsolą nie obawiajac się bana.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. SoTTeR

    SoTTeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bytom
    Pobierz xlink kai i po problemie :)
     
  4. Czesi0

    Czesi0 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    w xlink kai mam jakiśN bła ze tak jakbym zpomnial hasła a podaje poprawne. I mam ping powyżej 30 ms
     
  5. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    A jak ty zakładasz serwer to kolega może dołaczyć? Nie masz problemów z założeniem serwera?
     
  6. Czesi0

    Czesi0 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie nie mam problemu z założeniem. Kolega też ma ten sam error ,ale wydaje mi sie ze on nie ma odblokowanego portu 30000 i dlatego nie może ide narazie do niego mu odblokować może cos podziała.
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. aerO^
    Odpowiedzi:
    5
    Wyświetleń:
    796
  2. pieczywo
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    548
  3. .:felek:.
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    657
  4. dziend0bry
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    625
  5. dziend0bry
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    497

Poleć forum