1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Leaf

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dziend0bry, Styczeń 27, 2010.

  1. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    Nie mozna polaczyc sie z hostem

    O co w tym chodzi? Jestem totalnie zielony :D Możecie mi pomoc? Czytalem na necie duzo konfiguracji itd.ale nic nie mogę zrobić..

    [​IMG]

    POMOCY!! :D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. SaintaSPL

    SaintaSPL Banned

    Dołączył:
    Październik 31, 2009
    Posty:
    102
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Sandomierz
  4. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    ok jestem :D widze serwery daje polacz i .. oczekiwanie na polaczenie 1,2,3,4 NIE MOZNA POLACZYC SIE Z HOSTEM WTF?
     
  5. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  6. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    Ping? Min 19ms max 23ms..
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  8. Knoper93

    Knoper93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    130
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    jak sprawdzam ping na stronie internetowej to przeważnie mam 27-32 a i tak się nie łączy o co chodzi z tym "do hosta"
     
  9. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    ping do serwera z ktorym chcesz sie polaczyc
     
  10. The_Human

    The_Human Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Biauyyyystok
    xlink jest lepszy tylko musisz port forwarding ustawic
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. aerO^
    Odpowiedzi:
    5
    Wyświetleń:
    795
  2. Czesi0
    Odpowiedzi:
    4
    Wyświetleń:
    553
  3. .:felek:.
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    657
  4. dziend0bry
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    625
  5. dziend0bry
    Odpowiedzi:
    1
    Wyświetleń:
    496

Poleć forum