1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Left 4 Dead 2 jednak wave5

Temat na forum 'Aktualności' rozpoczęty przez InPirats, Listopad 22, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. InPirats

    InPirats Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    640
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    Zakładam ten temat ze względu,że wielu twierdzi,że gra Left 4 Dead 2 ma wave4 a jednak posiada Wave5 oto scren ze strony abgx360:

    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Razor3100

    Razor3100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2008
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ja przerobiłem normalnie tak samo jak gry z Wave 4 i działa ;p
    FW 1.4
     
  4. AnarchyMen

    AnarchyMen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2008
    Posty:
    509
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Grudziądz
    ja też przerobiłem w 360 wave patcher i działało ;)
     
  5. deffc0n

    deffc0n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2007
    Posty:
    426
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    -==P0LAND==-
    W kolejce next wave od M$ ;)
     
  6. WReki

    WReki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2008
    Posty:
    296
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałbrzych
    A ja mam iXtreme 1.61 i mi działa bez używania Activate.iso ;P
     
  7. dacjano

    dacjano Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Od dawna wiadomo że działa na hitachi-lg 1.51 i samsung/benq 1.61
     
  8. GamBeaT

    GamBeaT Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Milanówek
    poszło Wave4>Wave3>Wave 2 i działa,
     
  9. urban21

    urban21 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    kędzierzyn-koźle
    na wave5 trzeba mieć jakiegoś iso activeyta itp?/
     
  10. Sblade86

    Sblade86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    153
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sosnowiec
    a.iso podobno daje rade z Wave5
     
  11. Fennixs

    Fennixs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2009
    Posty:
    289
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    TM
    a czy xbox 360 patcherem od Kacper Lew da się przerobić???
     
  12. Snuffer

    Snuffer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2008
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no a posiadacze litka nadal czekają na ix 1,61 :/
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum