1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Left 4 Dead 2 - Patchowanie

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez batman17, Styczeń 12, 2010.

  1. batman17

    batman17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    186
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    Siemka! Mam przeróbke iXtreme 1.6. Chce nagrać sobie Left 4 Dead 2 ale przed nagraniem spatchować na wave3. Mam pytanie gdy spat****e i nagram płytke ok to nie będzie żdanych problemów z graniem tzn.( z tą ściereczką aby przedczeć płytke?) lub zgraniem na dysk? Dzięki za odp. pozdr.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kaZZecik

    kaZZecik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie powinno być problemów
     
  4. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    nagraj to sie przekonasz roznie bywa
     
  5. tsunadefan

    tsunadefan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 10, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Spat**** do wave3 i musisz sobie jeszcze zrzucić na pendrive-a najnowszą aktualkę z livea bo jak zaktualizujesz online to masz bana
     
  6. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    jeśli laser w napędzie masz dobry i nagrasz na dobrej płycie np:verbatim to nie powinno być problemów z komunikatem o brudnej płycie , ale różnie to bywa . nigdy nie ma 100% pewności
     
  7. batman17

    batman17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    186
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    dobra już se dałem rade. Spatchowałem obraz na wave3 i nagrałem a Verbatimie i wszystko śmiga :D Temat do zamknięcia
     
Wczytywanie...

Poleć forum